Tips voor een succesvolle relatie

Wat is de sleutel tot een succesvolle relatie? Dat vraagt iedereen zich wel eens af, ik kan je ook niet hét antwoord geven. Maar hieronder staan wel een paar goede tips.

Soms is het gewoon de simpele dingen, dat we gemakkelijk vergeten of denken dat het onbelangrijk is dat de sleutel tot een gezonde en gelukkige relatie. Lees de nuttige tips hieronder op hoe u uw relatie gaan de afstand.

1. Zonder kwaliteit tijd samen, je relatie niet zal overleven. Doel besteden ten minste een half uur per nacht, en ten minste een dag per maand, wanneer de twee van u tijd doorbrengen uitsluitend samen.
2. U allebei wilt om zich veilig te voelen binnen de relatie. Een goede relatie is gebaseerd op het compromis en een veel geven en nemen van beide.
3. Vaak die kleine dingen die het eerst trok je aan je partner kunt veranderen in nare vervelende gewoonten. Leren lief te hebben met uw partner, wratten en alles. Probeer niet om ze te veranderen in iets wat ze niet zijn, na alles wat je verliefd op ze gewoon zoals ze waren.4. Geld is een van de top conflicten tussen de meeste koppels. Voor de relatie te werken, moet u het adres van uw financiën en misschien zelfs werken aan een begroting.
5. Leren om te betogen. Zeg nooit iets aan je partner dat je niet zou willen horen, zei terug. Vergeet niet, dat de één goed is wat ze zeggen over discussiëren, is het maken van achteraf.
6. Communicatie is essentieel om alle gezonde relaties. Luister naar je partner en vermijd schuld en oordeel. Laat je emoties bepalen je gedrag. Vergeet niet praten alleen dingen over je kunnen helpen om zowel een dieper begrip van elkaar.
7. Sorteer uw seks leven, het kan beginnen naar beneden te gaan over de jaren heen, niet alleen te accepteren. Zodra u merkt het, het adres met uw partner en werk uit waarom, en wat te doen om het terug te brengen van de passie. Misschien heeft één van uw voorkeur meer seks dan de andere. Waarom niet experimenteren met nieuwe ideeën in de slaapkamer. Rol spelen, verkleden, of misschien neem je seksleven uit de
slaapkamer en proberen nieuwe plaatsen. De invoering van de burgerlijke aids in de relatie kan ook helpen om kruid dingen. Wat je ook besluit, denk communicatie is van levensbelang.
8. Probeer te houden uw afhankelijkheid en onafhankelijkheid in balans. Vertel je partner hoe veel je ze nodig hebt, maar niet van hen afhankelijk is en zich vastklampen aan hen de hele tijd, als dat kan uw partner voelen zich gevangen.. Op de keerzijde van dit, niet toestaan dat uw partner om te denken dat je ze niet nodig hebt, door te gaan of om dingen te doen zonder hen. Proberen te houden van een gelukkige en gezonde balans tussen de twee.9.Learn te vergeven. Als u weet dat u nooit vergeven uw partner over iets belangrijks, en voel het vertrouwen dat nooit kan worden herwonnen dan geef jezelf, en hem te breken en opnieuw te beginnen met een nieuw iemand.
10. Denk nooit dat het gaat om de begeleiding is een teken van een mislukte relatie. Het kan turna slechte relatie rond en ook kunt u een gemiddelde relatie tot een uitstekende keuze. Meer en meer mensen wenden zich tot counseling vandaag dan ooit, toont u bent beiden bereid
om te proberen dingen te verbeteren, dat kan niet slecht zijn.

Het feit blijft, dat of je nu uit of getrouwd, relaties zijn moeilijk. Het duurt 100% inzet van jullie beiden. Echter, gezonde en langdurige relaties haalbaar en veel paren hebben bewezen. Niet alles is altijd even perfect, maar als je zowel kiezen om het te laten werken, dan kan het. En vergeet niet dat het de kleine dingen die je soms doen, dat kan een lange weg te gaan om het maken van uw relatie.

Authored by: Kiki van de Weerd

Geef een reactie