Tips voor het kiezen van goed ondergoed

Ondergoed is erg belangrijk, ik vind dat ook. Sommige mensen vergeten wel eens dat ondergoed je een veel beter gevoel kan geven. Het is natuurlijk zo dat niet iedereen je ondergoed ziet, maar met goed ondergoed staal je iets uit. Iets dat je zelfverzekerder laat zijn.

Het kiezen van goed ondergoed is daarom erg belangrijk. Het komt namelijk veel voor dat mensen geen sexy ondergoed aan durven te trekken. Hier zijn erg veel redenen voor, een van die redenen is dat het niet lekker zou zitten. Gelukkig is dat niet waar. Sexy ondergoed kan ook heerlijk zitten! Gelukkig zijn er zo veel soorten, want dan is er voor elk lichaam wel iets te vinden.

Tip 1: Weet wat je maat is. Niets is zo vervelend als te klein of te groot ondergoed. Meer dan de helft van de vrouwen draagt een verkeerde maat ondergoed, dus laat je maat gewoon eventjes opmeten dan weet je precies waar je aan toe bent. Ondergoed in de goede maat zit ook veel beter en het ziet er veel mooier uit. Een slobberonderbroek is toch niks? Dat is net zo iets als een bh waar je borsten uitvallen.

Tip 2: Comfort is erg belangrijk. Pas het ondergoed eventjes en wees je er bewust van hoe het zit. Als er iets knelt, snijdt of trekt is het meteen als niet meer goed. Je moet je ondergoed bijna niet voelen, het moet ondersteunen en niet afknellen.

Tip 3: Koop niet meteen erg veel van het zelfde. Het is leuk maar ook vooral handig om ondergoed in alle soorten en vormen te hebben. Het heeft bijvoorbeeld niet zo veel zin om alleen maar bh’s zonder bandjes te kopen. Twee zijn echt wel genoeg. Je kunt hier dan nog een balconette bh bij kopen of een triangelvorm. Je kunt deze bh’s dus aan onder verschillende kledingstukken en elke zit weer anders.

Tip 4: Je moet je er vooral goed in voelen. Als je het ondergoed aan hebt moet je zelfvertrouwen krijgen en je sexy en sterk voelen. Misschien moet je eerst even wennen aan je nieuwe lingerie look, maar het effect krijg je echt wel! Probeer gewoon eens een keer om een dag een sexy setje te dragen.

hm.com

Authored by: Redactie