tips voor jaloezie

Jaloezie is een raar iets, je kan er niks aan doen. Mensen zijn nou eenmaal jaloers, dat zit in ons. Heb je hier nou heel erg  last van? Dan heb ik hier een paar tips voor je.

Ik heb tot nu toe verlicht de wereld met mijn gedachten over jaloezie en een gevoel van eigenwaarde. Ik wil het opruimen van eventuele misverstanden die mogelijk een aantal mannelijke mensen denken dat ik targeting alleen vrouwen hier. Jaloezie en het gevoel van eigenwaarde problemen ook kunnen opsluiten zowel mannen als vrouwen. Niemand is vrijgesteld van echte menselijke emoties. Emoties kennen geen gezicht, de kleur, de grootte of geslacht. Er zijn twee slachtoffers hier, niet slechts één.

Ik heb ook het gevoel dat ik heb verzuimd om te zien hoe de andere partij die betrokken is in een relatie die last heeft van jaloezie of het gevoel van eigenwaarde problemen lijdt ook.
Een relatie is een partnerschap. Het is een verbintenis tussen twee mensen, die we zullen staan door elkaar door dik en dun. Helaas, als het is een jaloezie probleem, beide partijen zijn verricht. We hebben de neiging om zich te concentreren op de persoon die is opgesloten in de gevangenis van maken, meer dan de andere persoon die is gevangen in de lijn van het vuur, mede omdat we vrij moet die kant eerst, dan kunnen we helpen genezen van de andere.

Nou ik ben nu van plan om te delen dat personen in de gevangenis van de hel.
om beschuldigd te worden en het wantrouwen van de degene die je liefde is een hardheidsclausule en een bepaalde pijn die men niet kan dragen voor een lange tijd. Ze uiteindelijk ofwel lopen of nemen een standpunt in en roep tot u, (de aanvaller) om te stop; alstublieft luister naar wat je zegt en hen te beschuldigen van.

Keer na keer dat ze proberen zo hard om je gerust te stellen dat ze van je houden en dat ze niet geïnteresseerd zijn, noch begeren voor iedereen anders. Wanneer ze proberen om u te vertellen dat het allemaal in je geest, ze het risico om aangevallen meer voor de verdediging. Het is zonder twijfel een vicieuze cirkel. Ze worden paranoïde dat, ongeacht waar ze zijn, bent u al overtuigd dat ze verraden je op een bepaalde manier. Ze wachten op de schoen te laten vallen. Soms duurt het een paar dagen, soms daalt onmiddellijk. Nooit hebben ze minder hoeven te zitten door en zorgen te maken over wanneer het zal neerzetten. Ze zijn bang dat het deze keer zullen ze niet kunnen zeggen van de juiste dingen. Zij vrezen we krijgen zelfs meer depressief en irrationeel te zijn met wat ze tegen ons zeggen. Ze beginnen te voelen, “vervloekt als ze dat doen, en verdomd als ze niet”. Ik persoonlijk haat dat gevoel. Om te denken dat ik mezelf zou iemand in die positie maakt me wilt om weg te lopen sneller dan Forrest Gump.

Authored by: Kiki van de Weerd

Geef een reactie