How to: fashionable outfit voor tijdens het klussen

Je kent het wel, er is weer een rot klusje dat gedaan moet worden in huis of in de tuin. Mooi niet dat je dan je mooiste jurkje en hoge pumps aan doet, maar dat betekent niet dat je in je lelijkste kleren hoef te verschijnen. Zorg er wel altijd voor dat je professioneel gereedschap hebt en de juiste bescherming. Om het klussen nog een beetje leuk te maken kan je nog wel een leuke outfit aan. Hoe zie je er nou fashionable uit tijdens het klussen?

Als je gaat klussen wil je natuurlijk makkelijke kleren aan en er nog steeds goed uitzien. Zo is een echt hot item dit seizoen, de tuinbroek. Je ziet hem veel voorbij komen en het is een echte trend en ook nog eens perfect voor tijdens het klussen. Combineer de leuke tuinbroek met een kleurrijke crop top en trek een paar ouwe gympen eronder aan. Zo is je outfit niet alleen makkelijk, maar de crop top maakt het ook nog zomers.

Een andere trend die prima te dragen is tijdens het klussen zijn de witte T-shirts met zwarte opdruk. Draag de shirts met opdruk op een ripped skinny jeans die toch wel vies mag worden. Zorg wel dat je altijd de juiste werkkleding hier overheen draagt zodat je toch nog goed beschermt bent. Zo ben jij in deze outfits in ieder geval fashionable en veilig tijdens het klussen!

 

havep_jack_blouson

Al vanaf: € 33,57 excl.BTW