Winter Camel Coats

De beige of camel kleur is dé kleur voor winter jassen. Hier wat inspiratie voor high end camel coats en betaalbare camel coats.

We zien deze kleur in bijna elke collectie terug komen tijdens de Fashion Weeks en bij bijna elke designer zien we dus ook deze kleur terug in de jassen. Het zijn meestal de jassen die deze kleur krijgen tegenwoordig. Hoe je dit kan combineren? Heel makkelijk. De camel kleur is zo neutraal dat alles, maar dan ook echt alles, erbij past. Het maakt niet uit welke andere kleuren je verder draagt, het past overal bij. Dat is ook zo fijn van deze kleur. Qua schoenen hangt het een beetje van de lengte van je jas af.

Als je een lange jas, wat onwijs fashionable is, kan je er het beste  lage schoenen onder dragen. Laag in de zin dat je natuurlijk wel een hak kan hebben, maar geen laarzen of iets met een hoge schacht. Het kan natuurlijk wel (kijk maar naar wat Kim Kardashian West draagt), maar voor dagelijkse draagbaarheid is het niet handig. Maar als jij een wat kortere jas hebt, kan je makkelijk een schoen dragen met een hoge schacht. Dit maakt fat je benen langer lijken, terwijl je benen juist korter gaan lijken als je dus de lange jas draagt met schoenen die een hoger schacht hebben.

Check celebrities voor de laatste en meest fashionable camel coats voor inspiratie. Voor betaalbare camel coats kan je terecht bij winkels als Zara, Asos, Topshop, River Isand, H&M en Vero Moda. Moeten we de high end ook nog noemen? We kunnen ze wel laten zien…

Tuesday

Wednesday

Thursday

Friday Monday

Sunday

Geef een reactie