Transparante regenboog clutch

Als je uitgaat wil je er graag op je best uitzien en een mooie opvallende outfit hebben. Met deze gave clutch ben jij gegarandeerd het middelpunt van de avond. Maar ook als je niet uitgaat en gewoon ergens heen wil met enkel een klein tasje is dit exemplaar van Asos super geschikt.

De clutch is gemaakt van transparant plastic en dus doorzichtig! Dit is super opvallend en origineel. Op de catwalk en in Hollywood zijn vanaf vorig jaar al veel doorzichtige clutches gespot, maar in het straatbeeld zijn er nog niet zo veel te zien. Met deze tas ben je dus een echte trendsetter. Het tasje valt nog meer op door de felgekleurde decoratiestenen die in een regenboogpatroon op de tas geplakt zitten. Met het hengsel kan je de tas over je schouder dragen waardoor je je handen vrij hebt. Wil je de tas echter als clutch gebruiken zonder hengsel, dan is dit geen probleem. Het hengsel kan gemakkelijk van de tas worden gehaald.

In de decoratiestenen op de clutch komen zoveel kleuren voor dat hij met veel outfits te combineren valt. Laat een of meerdere kleuren uit de clutch terugkomen in je outfit of combineer de clutch juist met een hele basic outfit waardoor het tasje de eyecatcher is!

Je koopt deze clutch op de website van Asos voor €56,87.

 

regenboog

regenboog1

regenboog2