Trouw als een prinses

Voor degene die film Frozen hebben gezien komt de naam queen Elsa vast wel bekend voor. Queen Elsa is de oudste zus in de film en beschikt over magische krachten.

Disney Weddings heeft bekend gemaakt dat ze na hun andere prinsessenjurken, nu ook een gaan uitbrengen met hetzelfde ontwerp als die van queen Elsa. Disney Weddings gaat samenwerken met Alfred Angelo Bridal om deze jurk te ontwerpen. Het is overigens niet de eerste keer dat er van Disney figuren trouwjurken worden gemaakt. Op de website van Disney Weddings hebben ze een pagina met alle trouwjurken die ze hebben gemaakt met als inspiratie Disney prinsessen. Je ziet onder andere jurken van Ariel, Belle, Assepoester, Doornroosje, Sneeuwwitje, Tiana, Rapunzel en Jasmine.

Michel Piccione vertelde: “A character like Elsa is a huge inspiration for any designer. She is beautiful and elegant, and her inner beauty shines through when she is ultimately not afraid to embrace who she is with confidence and poise.”

Op de schets die we hebben gezien op de Instagram van Disney Weddings ziet de jurk er inderdaad perfect uit voor een ijskoningin. De jurk heeft een hartvormige hals en kleine blauwe details. De jurk komt beschikbaar in twee kleuren, ivoor en met lichtblauwe tinten.

Deze Elsa jurk kan je vanaf januari 2015 kopen. Kijk op de site van Disney Weddings voor de andere mooi prinsessenjurken.

rs_600x600-140917135028-600-frozen-wedding-dress.ls.91714_copy

 

DW_Boutique_C4_Bridal_239_SnowWhite_3-450x633

Sneeuwwitje geïnspireerde jurk

DW_Boutique_C4_Bridal_241_Cinderella_F-450x633

Assepoester geïnspireerde jurk

 

DW_Boutique_C4_Bridal_242_Ariel_1-450x633

 

Ariel geïnspireerde jurk