Shop suggestion: Turquoise maxi jurk

Iedere dag zoeken we de leukste shop suggestions voor je uit, die je zeker niet aan je voorbij mag laten gaan. De shop suggestion van vandaag moet je zeker niet vergeten te shoppen voor je summer warderobe. Wij kwamen deze mooie turquoise maxi jurk tegen bij de New Look.

Het is een lange halterjurk met een felle turquoise kleur, die je vast maakt met een goud kettinkje in de nek. De jurk heeft in de middel een dun goud bandje met ketting sluitinkje op de achterkant, wat voor een mooie taille zorgt. Verder zit er aan beide zijkanten van de jurk een split.

Deze jurk is door zijn felle kleur perfect voor in zomer. Lekker luchtig en makkelijk op een warme dag. Draag de jurk met een paar metallic sandaaltjes eronder of mooie sleehakken voor een complete look. Doe alleen nog je piloten zonnebril op en jij bent klaar voor een mooie zonnige dag.

Hebben jullie al mooie maxi jurken geshopt voor de zomer? Bekijk de mooie maxi jurk hieronder en shop hem snel online bij New Look voor €34,99. Wat vinden jullie van de Turquoise maxi jurk?

jurkturq

New Look. €34,99.