Turquoise all stars

All stars zijn een echte must have voor elke vrouw die er graag fashionable en sportief bij wilt lopen. Naast dat de schoenen enorm leuk staan zitten ze ook nog eens heerlijk! Het is dan ook niet voor niets dat de schoenen vaak gebruikt worden voor het sporten of het maken van lange wandelingen. De schoenen zijn goed verstelbaar door veters waardoor jij ze gemakkelijk aan je voet kan aanpassen. Ook gaan de schoenen erg naar je voet staan, waardoor ze erg comfortabel zitten.

Een ander voordeel aan all stars is dat het geen enkel probleem is wanneer ze na een nachtje stappen erg smerig zijn geworden. Je kan ze namelijk zelfs in de wasmachine stoppen! Stop ze in een kussenhoes en ze komen er schoon uit! Al moet je dit natuurlijk niet te vaak doen, want dan gaat het wel ten kosten van de kwaliteit van de schoenen.

Een voordeel, maar tegelijkertijd een nadeel aan all stars is dat ze er in een heleboel verschillende soorten kleuren en modellen zijn. Aan de ene kant is dat natuurlijk super leuk, want zo weet je in ieder geval zeker dat er ook wel wat voor jou tussen zit, maar aan de andere kant is het ook erg onhandig aangezien hierdoor het kiezen nog wel eens lastig is.

Twijfel jij nog tussen bepaalde kleuren all stars of weet jij ├╝berhaupt nog niet wat voor soort kleur je wilt hebben? Dan zou ik je willen aanraden te gaan voor de kleur turquoise. Deze kleur is vrij uniek en staat hartstikke zomers. De kleur is gemakkelijk te combineren en erg vrolijk en licht waardoor de schoen niet teveel warmte absorbeert. Handig wanneer je naar een warm land gaat maar wel lange wandelingen wilt maken en slippers hiervoor niet geschikt zijn.

Ook leuk is deze gehele turquoise look! Zorg er wel voor dat de turquoise tinten volledig aan elkaar gelijk zijn, anders kan het gaan vloeken.

Of ga voor turquoise met studs!

Mooi!

weheartit.com

Authored by: Redactie