Turtle Neck

De wat? Een turtle neck? Ja, een turtle neck. Maar wat is dat? Heel simpel.

Een turtle neck is eigenlijk een beetje hetzelfde als een kool. Weet je dat nog van die truien die zo’n hoge kraag hals hebben. Dat is een kooltrui. Het is super warm en kan ook echt heel leuk staan als je het leuk combineert.

Het woord turtle neck zegt het eigenlijk al: turtle is schildpad en neck is gewoon nek. Dus als je je een schildpad even opzoekt of voor je stelt, dan zou je het al moeten begrijpen waarom het zo heet: je kan er zo lekker in wegkruipen met je nek en deels je gezicht. Dat doen schildpadden ook, maar dan met hun hele kop. Lekker veilig en warm. Tip: spray een beetje parfum aan de binnenkant van je kool. Zo blijf je de geur de hele dag ruiken en als je even niet je moment hebt en dus ook wegkruipt in de kool, kan je je geurtje van thuis, van je bed, even ruiken. Waarschijnlijk wordt het verlangen naar je bed dan nog erger, maar het kan er ook voor zorgen om even hard door te werken zodat je eerder klaar bent.

Combineer zo’n trui of shirtje met een hoge broek of rok. Pas wel op, want het kan een hele strenge look geven. Of draag oversized sweaters met de turtle neck. Maak hem wat speelser door sieraden te dragen. Doe gek en probeer de nieuwe trend van de kettingen: draag al zoveel mogelijk kettingen van verschillende lengtes. Mix and match trend met deze easy en basic top. Kijk mee naar deze inspiratie plaatjes!

http-emersonfry.tumblr.compost30117115772

tn2

tn4

street-34

street-14

turtle-41

turtle-9

turtle-3

turtle-2