Nieuwe flagship stores van H&M in Amsterdam en Den Haag

Winkelliefhebbers opgelet! Er zijn in Amsterdam al meer dan acht winkels van H&M, maar dat vind de Zweedse modeketen niet genoeg. H&M heeft bekend gemaakt een flagshipstore te openen in Amsterdam. Ook het winkelende publiek in Den Haag heeft reden tot een feestje want ook deze stad krijgt een flagshipstore van H&M.

De flagshipstores zullen de vlaggenwinkels zijn van de modeketen. Je kunt deze filialen zien als een soort hoofdvestiging van alle H&M winkels en er zullen exclusieve producten te koop zijn.

De flagshipstores in Den Haag en Amsterdam komen in de monumentale panden van Maison de Bonneterie. Beide Maison de Bonneterie winkels sloten hun deuren in februari en stonden vanaf augustus te huur. H&M heeft een langdurig huurcontract getekend voor de flagshipstore panden.

De winkels zullen een luxe uitstraling krijgen waarin ook de historische uitstraling van de panden bewaard zal blijven. H&M zal op het gebied van interieur en design “het allerbeste bieden aan het winkelende publiek.”

De flagshipstore in Amsterdam heeft zeven verdiepingen, een oppervlakte van 5000 vierkante meter en is te vinden aan het Rokin. Den Haag is ietsje kleiner met 6 verdiepingen en 4500 vierkante meter oppervlakte. Dit pand vind je op de hoek van de Gravenstraat en het Buitenhof.

Wij kunnen niet wachten totdat de panden hun deuren openen in het najaar van 2015!

 

Authored by: Celine

Geef een reactie