Tweede relatie

Is het zo dat je je eerste relatie alweer vergeten bent en nu toe bent gekomen aan je tweede relatie? Dit kan. Misschien ben je hierin wel veel gelukkiger. Je leert er altijd veel van als je een relatie hebt die niet goed was, je leert jezelf kennen maar je merkt ook wat je wel en niet fijn vindt.

Misschien ben je iemand die het fijn vindt om eigen dingen te kunnen doen of wil je juist alles samen doen? Als je partner zo niet is dan kan dat botsen. Daarom is het goed dat je gaat kijken wat het beste bij jullie samen past en dan kun je de tweede relatie wellicht langer in stand houden. Echter wil dat niet meteen zeggen dat het ook goed blijft gaan. Het is te hopen dat je voor elkaar gemaakt bent, maar het kan altijd zo zijn dat het toch anders loopt als je echt continu bij elkaar bent. De ander is in het begin misschien zorgzaam, maar dat kan veranderen. Misschien is diegene wel veel meer op zichzelf en laat je links liggen.

Als je daar geen behoefte aan hebt, laat het dan duidelijk merken dat je het anders wilt. Als het niet verandert, dan moet je er samen eens over denken wat het beste is voor jullie relatie.

Veel geleerd van tweede relatie

Ook een tweede relatie kan mis gaan. Ik heb dat ook meegemaakt. Hij was veel meer op zichzelf en vond sporten van groot belang. Alles ging voor, feesten werden overgeslagen en een uitje met het werk ging ook niet door want hij moest en zou gaan sporten. Het enige wat daar telde was presteren.

photodune-213967-couple-beginning-their-relationship-xsDaar had ik geen zin meer in en ik heb er een punt achter gezet. Hij is altijd zo gebleven, dus ik heb de goede stap gezet en heb nu gemerkt dat ik wel een goede keuze heb gemaakt om de tweede relatie ook te verbreken. Ik ben nu lekker alleen, dat blijf ik voorlopig ook en het bevalt me goed! Ik red me alleen ook prima en hoef alleen maar aan mezelf te denken en dat is momenteel ook genoeg!   

Authored by: Lisa de Graaf

Geef een reactie