Tweedelig Pak

Een pak. Wat voor pak? Een tweedelig pak, wel te verstaan. Nou weet je nog steeds niet wat voor pak. Een pak als in kleding, een suit. Voor dames en voor heren.

Het tweedelige pak is weer terug voor het dagelijkse leven. Nee, je hoeft er niet per se een kantoorbaan voor te hebben en je hoeft er ook geen bakken geld aan uit te geven. Zoals we al een tijdje konden zien zijn ze weer helemaal terug.

We kennen het broek-pak, bestaande uit een broek/pantalon en een blazer voor de dames en ook een broek/pantalon voor de heren. Dit is ideaal voor bijna alles. Zelfs als je naar school gaat. Het is altijd netjes en je kan er absoluut niet de mist mee in gaan. Voor de dames is er nog een variatie op het broek-pak, namelijk met de kokerrok. Daar komen we een oude goude tegen. Dit modestuk zie je overal en altijd terug komen, van catwalk tot street style en alles wat daar tussen zit, denk aan magazines en kledingwinkels.

Tegenwoordig kan je ze kopen in werkelijk alle kleuren, geuren en smaken. Nou, niet de geuren en smaken dan, maar er zijn onwijs veel printjes en kleuren verkrijgbaar. Bedenk het maar en het is er. Veel van deze modellen zijn gebaseerd op de high fashion modellen van de grote merken. Daarom is het ook zo’n topstuk in je kledingkast. Koop voor de zekerheid de neutrale kleuren, maar ga fashionable los met alle flower en power en prints!

 

asos suit 5asos suit 2

asos suit 7asos suit 6