uit elkaar maar niet scheiden

Scheiden en uit elkaar gaan is een heel groot verschil. Als je gaat scheiden dan ben je echt uit elkaar, en als je uit elkaar gaat betekend dat je even een pauze neemt. En de kans groot is dat je weer bij elkaar komt.

Je bent niet alleen. Er is niets mis met je. U bent waarschijnlijk net verstrikt in het dagelijks leven en omdat uw dagelijks schema is zo hectisch, over de jaren dat je liep gewoon geen tijd voor ongedwongen en plezierige discussie. En, nu je niet eens weet hoe je het moet zelfs praten met uw partner, stoppen of voorkomen van een echtscheiding betekent dat u zult moeten opnieuw nadenken over de manier waarop je communiceert.

Goede communicatie is niet zo moeilijk en het is van vitaal belang voor het voorkomen van een echtscheiding, het is gewoon simpel werk, totdat je er aan gewend. In plaats van te praten over de gewone dingen, zal je nodig hebt om na te denken een beetje harder en probeer het een stuk moeilijker. Praten over echte dingen, niet van de werkomstandigheden en de kinderboerderij activiteiten denken aan dingen die je over wilt praten, vind je jezelf te popelen om thuis te komen om de informatie te delen met uw echtgenoot. Vermijd de onderwerpen die zijn niet van belang voor u zijn echtgenoot, vergeet niet dat dit over jou en wat je interessant vindt, gewoon het vinden van dit onderwerp verdient u punten voor het proberen, niet van plan vooruit te veel – laat jezelf in een discussie over dingen die je niet hebt besproken voor lang.

Luisteren naar het nieuws in de ochtend of op weg naar uw werk. Wanneer u te luisteren, proberen te concentreren op die dingen die u denkt dat uw echtgenoot zou interessant vindt. Wat zou ze vertellen u over? Vraag dan aan haar of ze het verhaal gehoord had, en wat ze dachten over het..

Praten over dingen die je wilt plannen of doen de komende maand of twee. Vakantie planning is een goed onderwerp, maar alleen als je allebei op vooruit te gaan en als je beide actief betrokken in de planning voor de vakantie.

Het voorkomen van echtscheiding is een ingewikkelde kwestie, niet onmogelijk. Je moet investeren tijd en energie in je huwelijk nu, en alles doen wat je kunt om te voorkomen dat een echtscheiding. Succes!.

Authored by: Kiki van de Weerd

Geef een reactie