Urban Outfitters “Cuddle Up” Lookbook

Op dit moment hebben bijna alle bekende kledingmerken een party lookbook op hun website staan vol met feestjurken, glitter tops en hoge hakken. Het Amerikaanse kledingmerk Urban Outfitters pakt hun winterse lookbook net iets anders aan. Geen strakke jurken en clutches met pailetten maar grote gebreide truien zijn in het lookbook te zien.

Het lookbook van urban Outfitters heeft de toepasselijke naam “Cuddle up” en de foto’s zijn gemaakt in een lichte slaapkamer. Model Kid┬áPlotnikova poseert in gebreide truien en ondergoed uit de nieuwe collectie van het merk. Urban Outfitters laat in dit lookbook zie hoe comfortabel jij er deze winter thuis bij kan zitten.

De truien hebben allemaal een groot en wijd model, sommige vallen zelfs tot halverwege het bovenbeen, ideaal om een luie zondag in door brengen. De meeste truien hebben een gebreid kabelpatroon en een paar hebben een wijde col. Ook zien we veel overknee socks in het lookbook. De kleuren van de collectie vari├źren van grijs naar bruin en van wit naar bordeaux, ideale kleuren voor aankomende winter dus!

Bekijk hieronder de lekkere comfortabele sweaters uit het “Cuddle Up” lookbook van Urban Outfitters. Welke trui zou jij deze winter wel in jouw kast willen hebben hangen?

urban-outfitters-sweaters-photoshoot01 urban-outfitters-sweaters-photoshoot02 urban-outfitters-sweaters-photoshoot03 urban-outfitters-sweaters-photoshoot04 urban-outfitters-sweaters-photoshoot05 urban-outfitters-sweaters-photoshoot06 urban-outfitters-sweaters-photoshoot07