Vakantie fashion tips

Je gaat op vakantie naar een zonnig land met heerlijk weer, maar wat moet je mee nemen, en wat moet je aan? Als je met het vliegtuig gaat, waar we even van uit gaan, kun je niet veel mee nemen. Het is daarom erg handig om een perfecte outfit aan te doen tijdens je reis, deze outfit kun je dan vaker aan en hoef je niet in je koffer te stoppen. Je weet nu ook meteen dat je er erg modieus uitziet op het vliegveld, wie weet wie je nog tegen komt!

Je kunt ook erg comfortabel reizen zonder bergschoenen of een trainingsbroek. Je kunt ook je zes-inch Louboutins aantrekken en heerlijk onderuit gaan zitten in je vliegtuigstoel. Laten we aannemen dat je op een old-school zomervakantie gaat. Dit betekend dat je weg gaat uit een koud regenachtig land en vertrekt naar een heerlijk warm land. Dit betekend ook dat als je vertrekt in de vroege ochtend, je moet wachten op de koude luchthaven. Je moet dan natuurlijk geen kou leiden. Het probleem is dat als je uit het vliegtuig stapt, het meestal 20 graden warmer is. Denk hier goed aan wanneer je van plan bent je wollen trui en uggs aan te trekken. Het is erg handig als je vast zomerkleding aantrekt met een lekker warm vestje die niet te dik is. Er zijn op de koude luchthaven namelijk ook gewoon heerlijk warme restaurants waar je de tijd goed kunt besteden. Dus geen dikke jeans, en geen truien als je op een strandvakantie gaat. In plaats daarvan kun je een chique cocktail jurkje dragen met een lekker warm vestje.

Bedenk van te voren goed wat je in je koffer stopt. De luchtvaartmaatschappij vind het namelijk niet zo erg als je tien kilo overgewicht in je koffer hebt zitten. Ze proberen de maximale winst te halen uit alle koffers van vrouwen die niet weten wat ze aan doen op vakantie en dan maar alles mee nemen. Die enorme flessen crèmespoeling, shampo, gezichtslotion en alle andere verzorgingsflesjes kun je  in kleine hoeveelheden mee nemen, of kopen in het land waar je naar toe gaat. Zo ben je veel goedkoper uit, en hoef je geen enorme bedragen extra geld uit te geven aan je veel te zware koffer. Het is wel erg handig om een kleine stijltang, krultang of föhn mee te nemen. Dit is meestal niet zo zwaar, en het kan een groot verschil maken in je look.

Authored by: Redactie