VAN SHORT&MINI NAAR LONG&MAXI

“Season’s most effortless silhouette” rijmt op maxi dress. De maxi dress is super trendy en comfortabel, en daarom een musthave voor fashionista’s. Twinkeltje.nl heeft ze in allerlei verschillende modellen, allerlei verschillende prints en in allerlei verschillende kleuren. Wat je keus ook mag zijn, het geheim: de combi én de accessoires.

HOW TO WEAR MAXI DRESSES?!

Tal van mogelijkheden. Hieronder de favoriete 3 combi’s van Twinkeltje:

1. Combineer jouw favoriete maxi dress met een stoer lederen (biker)jack en een paar mooie flatjes.
Tip: een maxi met glimmende pailletten en een biker met stoere studs = NO GO!

2. Draag de maxi met die schattige print met een kortvallend spijkerjack, Gaimo espadrilles, een pastelkleurige tas en een subtiel kettinkje om de nek. Ennuh, net iets te veel armbandjes om de pols misstaan zeker niet.

3. Die chique maxi, met of zonder glitter, gaat prima met een paar mooie sleehakken of pumps en een goede clutch. Wat dacht je van de maxi die aan de achterkant langer is dan aan de voorkant? Laat je benen zien! Is de jurk een beetje doorzichtig? Perfect, een beetje sexy kan toch geen kwaad.

ALTERNATIEF

Ben jij geen jurken-mens? Een goed alternatief, en zeker zo trendy, is de jumpsuit. Een jumpsuit is niet alleen net zo trendy als de maxi dress, hij draagt ook net zo comfi. Je raadt het al: verkrijgbaar in allerlei verschillende modellen, allerlei verschillende prints en in allerlei verschillende kleuren. Inderdaad, het geheim: de accessoires.

Koop trendy maxi dresses en jumpsuits online bij Twinkeltje.nl

Authored by: Hesther