Vanille cake

Mm, wat is er nou lekkerder dan een heerlijk stuk vanille cake? Vanille cake is niet meer weg te denken uit ons etenswereldje van dit moment. Vanille cake is één van de meeste basic soorten gebak die er is, maar dat maakt het niet minder lekker. Doordat de smaak vrij neutraal is kan het voor heel veel momenten gebruikt worden. Voor zowel feestelijke als sombere momenten is vanille cake een echte must.

De smaak is ook nog eens erg praktisch, want doordat de smaak vrij neutraal is, is de smaak gemakkelijk te combineren met andere smaken. Het is dan ook niet voor niets dat je in de winkel vaak smaakjes cake gecombineerd met vanille cake ziet liggen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan van die heerlijke vanille chocolade cake, of een heerlijk stuk vanille aardbeien cake!

Je kan natuurlijk ook wat pudding in de cake stoppen, wel zo lekker, maar ook een echte dik maker. Sowieso moet je daar met cake erg voor uitkijken. Cake is over het algemeen erg ongezond, tenzij je voor magere cake gaat. Je kan natuurlijk ook je eigen cake maken. Op die manier weet je in ieder geval zeker wat erin gaat en hoe ongezond jou zelf gebakken cake is. Erg handig!

Een voordeel aan vanille cake is dat vrijwel iedereen het lust. Ik ken in ieder geval niemand die er niet van houd. Hierdoor is het een erg veelgebruikt soort gebak en dat is ook de verklaring dat het altijd vanille cake is wat ligt bij vergaderingen of bijeenkomsten. Simpelweg omdat je hiermee de grootste kans hebt dat iedereen het lekker vind!

Vanille cake is ook uitermate geschikt om te gebruiken wanneer je bijvoorbeeld met een kinderfeestje wilt gaan cakeje versieren. Je kan er namelijk alles opgooien zonder dat het raar gaat smaken! Dat wil met chocolade cake en andere smaken nog wel eens anders uitpakken.

Of ga voor een lekkere vanille cup cake!

Jammie, heerlijk!

weheartit.com

Authored by: Redactie