Vans lichtblauw

Vans zijn een van de meest populaire soorten schoenen van dit moment. Je ziet de vans werkelijk overal om je heen. Als je het merk nog niet kent zou ik je dan ook zeker willen aanraden er eens een kijkje te nemen.

Naast dat vans super leuk staan zitten ze ook nog eens heerlijk! Je kan gemakkelijk een lange wandeling maken op deze leuke gympen. Je kan er zelfs op sporten! De schoenen zijn dan ook een echte must voor elke actieve vrouw.

Wat daarnaast erg fijn is aan de schoenen is dat je ze op veel verschillende momenten kan dragen. Zo kan je ze dragen in de winter onder een strakke skinny jeans, maar kunnen de vans ook prima worden gedragen in de zomer onder een fleurig zomer jurkje of een zomer rokje. Vans moet jij gewoon hebben!

 

Vans zijn ook van hele goede kwaliteit en niet eens zo heel erg duur. Het is dan ook een echte investering. De schoenen gaan wanneer jij ze goed behandeld erg lang mee en je kan er dan ook lang van genieten.

Ga dit seizoen voor de kleur licht blauw in plaats van alle neutrale saaie kleurtjes. Licht blauw is dé kleur van dit moment. Het is je vast al wel opgevallen dat er veel lichtblauw in de winkels te zien is. Zo ook onder de vans. Ga dus niet voor een saaie kleur als zwart of wit maar neem een keertje wat anders en ga voor een paar vans in de kleur licht blauw! Succes gegarandeerd!

Het leuke aan de kleur licht blauw is dat de kleur verfrissend en zomer staat, maar niet erg fel is. Hierdoor is de kleur gemakkelijk te combineren met andere kleuren. Mooie kleuren bij licht blauw zijn bijvoorbeeld licht geel en oranje. Maar wanneer je niet zoveel van kleurtjes houd kan je natuurlijk ook gaan voor de kleur wit. Mijd zwart, dit kan er erg somber en saai uitzien in de zomer.

Hebben!

weheartit.com

Authored by: Redactie