Vans samenwerking met Stüssy

Nadat Vans eerder al verschillende samenwerkingen aanging met onder andere merken als Kenzo en Star Wars, slaat het sneaker merk dit seizoen de handen in een met Stüssy voor een speciale collectie ter eren van hun heritage.

Als eerbetoon aan de skate- en modescene lanceren de twee merken een eclectische capsule collectie genaamd ‘The Vault by Vans x Stüssy’ die een variëteit aan verschillende printjes uit de jaren ’80 en ’90 bevatten. Bij de sneakers zie je neon gele kleuren, botten printje, zwart wit blokjes voorbijkomen op verschillende soorten sneaker modellen. Als je op zoek bent naar een paar opvallende sneakers voor dit seizoen ben je hier in ieder geval op de juiste plek!

The Vault by Vans x Stüssy collectie is nu verkrijgbaar in alle winkels van Stüssy en in geselecteerde verkooppunten van Vault. De sneakers zijn zeker betaalbaar en de prijzen varieren van zo’n €48,- tot €63,-. Bekijk een aantal sneakers uit de collectie hieronder. Wat vinden jullie van de opvallende sneakers van Vans?

stuessy-tom-tom-print-og-style-36-lx-model-33173

stuessy-8-ball-print-og-sk8-hi-lx-model-33172

Authored by: Celine

Geef een reactie