Vans schoenen spijkerstof

Vans schoenen zijn op heel veel manieren te combineren en aangezien er honderden kleuren, soorten en stijlen zijn, is er altijd wel een paar Vans schoenen te vinden dat past bij je outfit. Wist je dat er zelfs bruidjes zijn die onder hun mooie lange witte bruidsjurk een paar Vans dragen? Gewoon omdat die een stuk comfortabeler zitten dan een paar hakken en aangezien je de hele dag in de weer bent, is dat misschien niet eens zo’n rare keuze!

Maar er zijn ook Vans schoenen in spijkerstof, heel goed casual te combineren bij je jeans of zelfs je rokje. Maar omdat zelfs Vans schoenen in spijkerstof verschillen van elkaar, wil ik je een paar hippe designs en combinaties laten zien.

Deze mooie Vans schoenen van spijkerstof hebben de old jeans look, een beetje verwassen maar nog steeds fris. De spierwitte veters helpen hier natuurlijk ook een handje in mee.

Deze Vans schoenen van spijkerstof zijn wat donkerder en de print is wat meer uitgesproken dat het vorige paar. Deze staan supermooi in de zomer onder een witte jeans bijvoorbeeld met een felgekleurd topje.

Vans schoenen in spijkerstof zijn er ook nog een tikje donkerder te krijgen en deze hebben geen jeansprint. De effen schoenen staan mooi onder een jeans en door de felgekleurde veters en stiksel, zorg je voor net dat beetje extra contrast wat de schoenen er niet saai laat uit zien.

Wil je liever wat lichtere kleur Vans schoenen van splijtstof, dan zijn die er uiteraard ook. Deze lichtblauwe bijvoorbeeld, zonder jeansprint maar wel lekker hip voor in de zomer. Een lichtgekleurd rokje met een bloesje en topje en deze Vans er onder en je bent klaar voor een terrasje. Nu het weer nog….

De donkergekleurde Vans in spijkerstof zijn er ook zonder de fluorescerende veters en stiksels, als dat niet zo je ding is. Ook met witte stiksels en veters blijven dit trendy schoenen om te dragen.

Authored by: Redactie