Vechten voor je relatie

Als je relatie momenteel niet zo goed is dan kun je hier samen voor vechten. Ik heb dat pas nog gedaan en nu gaat het weer goed. Het kan zijn dat je even niet jezelf bent en dat je daardoor even wat strubbelingen hebt in je relatie. Daar kun je altijd samen uitkomen als je er samen voor gaat vechten!

Soms heb je er de energie niet voor, maar blijf dan wel met elkaar praten. Dat heb je in ieder geval nodig, als je eerlijk bent tegen elkaar en aangeeft dat je nu even niet kunt vechten voor je relatie omdat je gezondheid tegen zit bijvoorbeeld, dan weet je dat van elkaar. Dat wil niet meteen zeggen dat je relatie over is. Je weet dat je van elkaar houdt en zeker als je al langere tijd samen bent dan kun je er samen nog steeds voor willen gaan! Onthoud het goed en blijf er samen voor vechten! Het is belangrijk dat je naar elkaar blijft luisteren, dat heb ik ook gemerkt. Ik ben iemand die stil is en niet praat over problemen, daarom is het bij ons fout gegaan. Maar we zijn nu open naar elkaar en we vechten er samen voor!

Samen vechten redden wij het?
Als je er echt samen voor wilt gaan dan red je het samen echt wel. Maar het gaat er om dat je het echt niet op gaat geven maar er echt voor blijft gaan, maar dan wel allebei. Zorg dat je samen weer gelukkig wordt. Denk ook aan de kleine dingen, lekker samen een terrasje pakken, samen bij elkaar in bed liggen en elkaar vasthouden, hand in hand lopen als je naar de winkel gaat. Het zijn de kleine dingen en ook op die manier laat je aan elkaar zien dat je van elkaar houdt! Zorg dat je nu gaat ontdekken hoe mooi jouw relatie is en hoe fijn je het vindt om bij elkaar te zijn!

roses

Authored by: Celine

Geef een reactie