Veel drinken en afvallen

Hoe Drinkt U Uzelf Slank

Spreekt voor zich, mensen die een hekel hebben aan koken, of niet genoeg tijd hebben om te koken, kunnen veel baat hebben bij een vloeibare maaltijd. Tegenwoordig zijn vloeibare maaltijden niet alleen heel erg gemakkelijk, ze dienen ook als recept voor afvallen. Laten we eens een kijkje nemen naar enkele van de vloeibare oplossingen die u kunnen helpen bij het verliezen van dat extra gewicht van uw lichaam.

Groene Thee

Recente onderzoeken hebben ontdekt dat groene thee uw spijsvertering kan stimuleren. Wanneer iemand een boost in zijn of haar spijsvertering ervaart, verbrandt hij/zij sneller vet. Daarnaast bevat groene thee een ingrediënt genaamd catechinen, die het lichaam ervan weerhoudt overtollig vet op te slaan. Men kan overwegen om een theelepel honing aan de oplossing toe te voegen om honger tegen te gaan.

Druivensap

Druivensap kan u ook helpen slank te blijven. Druivensap afkomstig van concord druiven bevat flavonoïden. Flavonoïde is een stof die ons spijsverteringsniveau omhoog kan doen schieten door het verhogen van de energieproductie in onze cellen.

Water

Niet veel mensen zijn zich er van bewust dat ijskoud water ook kan helpen om meer calorieën te verbranden. Het is waargenomen dat mensen die acht glazen ijskoud water per dag drinken, 200 calorieën extra verbranden per dag. Het innemen van ijskoud water dwingt het lichaam ertoe om meer calorieën te verbranden om ons lichaam op onze normale temperatuur te houden.

Een van de recente Duitse onderzoeken wijst op het feit dat 2 glazen water extra per dag drinken de spijsvertering van ons lichaam een boost van 30% kan geven. Datzelfde onderzoek concludeert dat 1,5 liter water per dag drinken kan helpen om 2,5 kilo extra per jaar te verliezen. Om niet te vergeten dat water ook een belangrijke rol speelt om ons hongergevoel tegen te gaan.

Groentesap

Een ander onderzoek ontketende het feit dat een glas groentesap voor de maaltijd er voor kan zorgen dat u 135 calorieën minder eet. Degenen die het zich niet kunnen veroorloven om groentesap te drinken kunnen het bij een glas water houden. Hoewel het niet zo goed werkt als groentesap, zal het op de lange termijn toch gunstig blijken.

Eiwitdrankjes

Eiwitdrankjes zijn een favoriet van heel veel mensen. Eiwitten stimuleren de spiergroei. Onthoud, soepele spieren helpen u meer calorieën te verbranden. Hoe meer spieren u heeft in uw lichaam, hoe sneller u vet zult verbranden, dat is waarom u vaak fitness-freaks ziet grijpen naar eiwitdrankjes om in goede vorm te blijven.

Een van de belangrijkste redenen waarom een vloeibaar dieet u heel erg kan helpen, is vanwege de nutritionele voordelen die het met zich mee brengt. Om niet te vergeten dat vloeibare diëten niet zo ruw zijn voor ons spijsverteringskanaal, en we hebben niet de neiging om teveel tot ons te nemen. Het mooiste is dat u een niet al te drastische aanpassing hoeft te maken in uw voeding om een vloeibare maaltijd per dag in te plannen. Nu weet u dat het makkelijk is om af te vallen door te kiezen voor gezonde drinkgewoonten, wat zo makkelijk is om vol te houden!

Authored by: Lisa