Verder na scheiding

1 . Geen spijt ! Geen bitterheid !
Vasthouden aan spijt en bitterheid zal alleen uw leven te houden van vooruit. Is uw innerlijke stem overuren met alle iwhat IFSI en IIF onlysî ? Dit is normaal voor een periode van tijd , maar vraag yourselfÖare deze gedachten waar mij of het helpen me beter te voelen ? Zal denken over hen over en weer iets te veranderen ? Om je leven verder te gaan, is het belangrijk om je gevoelens te erkennen en te leren van je ervaringen uit het verleden om jezelf voor te bereiden op de volgende spannende hoofdstuk van je leven. Ja, er is leven na de echtscheiding. Leren te laten gaan ! Gewoon , laat het gaan !
Een citaat van Buddy Hackett , II nooit een wrok want terwijl ik boos , de andere persoon is uit dancing.î
2 . Geniet van de kleine dingen
Het leven na echtscheiding betekent meestal toegevoegd verantwoordelijkheden. Als u een alleenstaande ouder of zijn nu degene die verantwoordelijk is voor de ooit gedeelde takenlijst , hoe doe je het allemaal aan zonder volledig gestresst ? Om te beginnen , leren om meer te lachen , vooral bij jezelf. Leren om dingen te laten gaan en het leven niet zo serieus nemen . Lighten – up ! Leer in het huidige moment te leven. Leven in het heden is waar alle ìgood vulmidd in het leven gebeurt . Yesterdayís zorgen zijn voorgoed voorbij en tomorrowís to-do lijst kan wachten . Denk aan het op deze manier , wanneer men ontbreekt dit moment in de tijd , een is het missen van iemand’s leven .
Dus hoe kunnen we leven in het heden ?
Als u het gevoel benadrukt, onmiddellijk te verlaten je gedachten in je hoofd en trek je oogkleppen . ( Blinders vergelijkbaar met wat een paard zou dragen , niet toe te staan ​​om te zien van links naar rechts ) . Start om je heen kijkt . Ik bedoel echt om je heen kijkt . Kijk goed naar alles. Echt concentreren . Gebruik al je zintuigen! Bijvoorbeeld , als u met uw kinderen te observeren hen. Koesteren hun lach . Geef ze een knuffel. Zie de ware schoonheid van wie ze zijn en hen waarderen voor het zijn een deel van je leven . Je zal beginnen om je stress verdwijnen en een gevoel van vrede vegen over je heen voelt .
Aanwezig te zijn , ongeacht waar je bent , gebruik al je zintuigen om je terug in het moment te trekken . Neem de tijd om al het moois dat al bestaat om je heen waarderen . Je hoeft alleen maar aanwezig te zijn om het te zien !
3 . Wat maakt uw hart zingen ?
Waar het om gaat echt voor u? Wat voel je je ware doel in het leven ? Als iemand je die vraag gesteld , hoe zou je ze te beantwoorden ?
Waarom is het zo belangrijk om duidelijk aan wat uw Lifeis doel is om te zijn ? Het kennen van je doel , zul je een ware zin van wie je bent en waarom je op deze aarde werden gebracht . Het geeft je leven richting en helpt u duidelijk en gemakkelijk beslissingen met betrekking tot die richting te maken. ITIS je kompas ! Zonder een doel , kan je leven te vergelijken met een stuk drijfhout ; Drijvende eindeloos in welke richting het tij besluit te nemen en eindigend op een strand met geen wil van Itsi bezit ?
Als je je leven op basis van je doel je leven in integriteit met jezelf en in een lijn liggen van wie je werkelijk bent in alle aspecten van je leven – lichaam , geest en ziel . Gebruik deze tijd om zich te concentreren op wat echt belangrijk voor je . Voel de ware passies die bestaan ​​in je hart en schrijf ze op.

Authored by: Gabrielle Vaartjes

Geef een reactie