Verkering vragen tips

We komen allemaal ooit eens de ware tegen. Een jongen waar jij hopeloos verliefd op wordt, waar jij alles voor zou willen doen en waar jij helemaal voor wilt gaan. Het liefst wil je dan elk moment van de dag bij elkaar zijn en je zal elkaar dan ook een heleboel gaan zien.

Wanneer je net iemand ontmoet is alles altijd nog een beetje pril. Je moet elkaar leren aanvoelen, leren kennen en elkaar ontdekken. Op een gegeven moment wordt het dan steeds serieuzer en merk je dat je meer wilt van iemand. Meer zekerheid. Dat is het moment dat een verkering vaak begint, maar hoe vraag je nou iemand verkering?

Allereerst is het gebruikelijk dat de jongen het meisje om verkering vraagt. Maar dat hoeft heus niet altijd. Wanneer jij zeker weet dat de jongen ja zal zeggen, maar hij simpel weg niet zo goed durft, kan jij natuurlijk ook het initiatief nemen. Vraag aan hem hoe hij jullie over een tijdje ziet. Wat hij van jou vind en of hij wel eens heeft gedacht aan een relatie. Wanneer hij hier positief op reageert kan je hem om verkering vragen. Dat kan natuurlijk ook andersom, maar sommige jongens zijn er niet zo handig in.

Het leukste is het om iemand om verkering te vragen wanneer je samen op een romantisch rustig plekje bent. Bijvoorbeeld op vakantie wanneer je samen over het strand loopt. Maar het kan natuurlijk ook prima bij 1 van jullie thuis. Zo lang jullie maar alleen met z’n tweetjes zijn en niet gestoord kunnen worden. Dat zou nogal vervelend zijn wanneer je in zo’n goed gesprek zit.

Wanneer je iemand om verkering vraagt heb je waarschijnlijk zelf het idee dat het allemaal wel goed zit en dat de ander ja zal zeggen. Dit hoeft echter niet altijd zo te zijn en daarom is het belangrijk ook rekening te houden met een nee. Anders kan dit als een grote klap aankomen.

ve1ve2 ve3 ve4 ve5

weheartit.com

Authored by: Lisa de Graaf

Geef een reactie