verliefd op mijn beste vriend

Je hebt je hele leven lang al een beste vriend, maar sinds kort ga je hem meer zien als een liefde. Je wilt hem natuurlijk niet afschrikken en kwijt raken. Hoe ga ik hier het beste mee om?

Wanneer twee mensen in een relatie, die ze nodig hebben om delen van een bepaald niveau van compatibiliteit met strekt zich uit buiten de slaapkamer. Naast het krijgen van langs als liefhebbers, die ze nodig hebben om vrienden te worden, om te delen in elkaars vreugde en verdriet en op dezelfde golflengte zitten, mentaal en emotioneel. Vrienden, die zich dicht bij elkaar bevinden, hebben de neiging om dat soort van emotionele en mentale verbinding, dat is de reden waarom de vriendschap wordt gedeeld op de eerste plaats. Stel je zou kunnen vinden dat soort compatibiliteit in een minnaar! Lees verder voor tips hoe je van een vriend naar een minnaar:

Vertel ze wat ze willen
Als u een mannelijke vriend, die hebben aangegeven in het verleden over wat hij leuk vindt in je bepaalde fysieke of emotionele characterstics dat u in het bezit van leren te benadrukken die functies. Gewoon niet overboord te gaan.

Denk eraan dat wanneer u vrienden waren, hoe je eruit zag of voelde niet uit, want hij zou hou je toch. Maar, als het gaat om de liefde, die u nodig hebt om jezelf te presenteren op een manier dat hij het merkt.
Wijzig de praat

Als mensen vrienden zijn, hebben ze de neiging om te praten over alles onder de zon, van gemeenschappelijke belangen of elke andere liefde belangen! Als u wilt dat deze persoon betrekking hebben op u op een intiem niveau. Je zou kunnen proberen flirten verbaal.

Maak de sfeer
In plaats van het gaan met hem naar een ususal hangout zoals een film of een koffie winkel, u kan het wijzigen van de locatie voor een meer romantische setting..
verander je houding

Als deze persoon al je vriend, hij weet hoe je je moet gedragen om iemand heen heb je meer dan platonische gevoelens voor. De volgende keer dat je hem tegenkomt, begint zich met hen op de manier die u zou rond iemand die je wilt.

Lichaamstaal
Dit is een van de meest krachtige tools om een hint aan mensen hoe je je voelt. De lichaamstaal die twee vrienden delen is heel anders. Alles wat je hoeft te doen is de manier wijzigen waarop u uw vriend en als hij een half brein, hij krijgt de hint.

Authored by: Kiki van de Weerd

Geef een reactie