Versace SS15 Woman Collection

Wist je dat de Versace Resort SS 15 al een aantal maanden uit is? Ja? Heb je hem al bekeken? Nee? Dan kan je dat hier nog een keer lezen en bekijken. Alvast inkomen voor 2015.

De Versace Resort SS 15 Woman Collection is weer een werkelijk prachtstuk om naar te kijken en te bewonderen. Hoe doen ze dat toch weer elke keer. Versace is niet zo’n modehuis dat het op zwart huis en dat hun hele garderobe uit zwart bestaat. Versace is bijna altijd alleen maar van de kleuren geweest. Van vel en neon tot pastel en zacht. Dit keer zien we dus weer de zachte en pastel kleuren voorbij komen. Het heeft bijna een zachte neon vorm aangenomen. Zo pastel en zacht zijn de tinten dat het toch vel wordt. De geel gouden Medusa’s mogen ook absoluut niet missen. Dit is een onderdeel dat in elke collectie terugkomt op elk item. Nu zien we meer lila paarse tinten, lime groen, zacht geel en baby roze. Dit soort tinten zien we gecombineerd met zwarte en witte lijnen en figuren.

De silhouetten hebben dynamische pasvormen die het lichaam omlijnen als geen ander. De modellen, de items uit de collectie zijn vernieuwde versies van eerder geziene modellen uit eerdere collecties. Toch blijven ze origineel door de mixen van kleuren. Deze collectie is direct gericht op de reputatie van het merk als een favoriet onder de artiesten die er tegenwoordig zo perfect uitzien tijdens shows. Het grote voorbeeld is Beyonce, die tijdens de On The Run tour met hubby Jay-Z twee op maakt gemaakte Versace kostuums droeg.

In de collectie zijn diverse varianten van de modellen te vinden. Short-and-swinging A-lijn rokken met grafische lijnen, gedrukte sjaals, one-shouldered jurken, items met Swarovski stenen bezet, indrukwekkende knitwear en oversized parka jackets met shimmer en dubbele kanten met zijde. Dit zijn maar een paar items en details uit de collectie.

beyonce-versace-on-the-run www.vogue.com hoi www.vogue.com,b  www.vogue.com;hih www.vogue.com;j; www.vogue.comchfc www.vogue.comcv gjh www.vogue.comfcjguf www.vogue.comghcv www.vogue.comjcl www.vogue.comkhbg