Vivien Solari voor Vogue Rusland

Vivien Solari is een tijdje uit de business geweest, maar ze heeft in 2013 weer haar comeback gemaakt. Ze heeft inmiddels drie kinderen, maar toch een prachtlichaam.

Vivien Solari is op Aruba geboren en opgegroeid in Engeland. Het is overigens niet bekend hoe oud ze is. Op haar 19e is ze ontdekt, ze had zelf nooit verwacht dat ze model kon worden. Ze heeft namelijk een klein hobbeltje op haar neus zitten, ze dacht dat modellen altijd perfect moesten zijn. Vivien is niet een heel erg bekend model, toch heeft ze gewerkt voor veel grote merken. Ze heeft modeshows gelopen voor ACNE en Christopher Kane. Ook heeft ze wereldwijd op veel covers gestaan van Vogue, denk aan Duitsland, Japan, Rusland, Engeland en Frankrijk.

In deze uitgaven van Vogue Rusland is ze te zien in een sensuele zwarte outfit. De fotograaf van deze fotoshoot is Emma Tempest. Het haar van Vivien is gedaan door James Row en de make-up door Ciara O’Shea. Of we binnenkort meer zullen zien van Vivien weten we nog niet.

Deze uitgave is van oktober 2014, dus hij zal waarschijnlijk nu al in de winkels liggen in Rusland. Jammer genoeg kunnen wij deze uitgave niet kopen daarom hebben wij de foto’s van Vivien haar fotoshoot hieronder geplaatst.

vivien-solari-model01 vivien-solari-model02 vivien-solari-model03 vivien-solari-model04 vivien-solari-model05

 

Geef een reactie