Voel me eenzaam

Een groot probleem, met name onder de tieners van tegenwoordig is eenzaamheid. Je komt het steeds vaker tegen en dat is erg vervelend. Er is namelijk helemaal niets positiefs aan eenzaamheid. Vandaar dat je het dan ook ten aller tijden moet zien te voorkomen. Toch kan het voorkomen dat je je soms eenzaam voelt. Voel jij je op dit moment zo? Lees dan snel verder. Ik ga jou proberen te helpen bij het oplossen van jou eenzaamheid.

Je eenzaam voelen is vaak een probleem waar mensen zich erg voor schamen. Op zich is dat ook niet zo vreemd, het is nou eenmaal niet iets waar je trots op bent. Toch kan je er maar beter voor uit komen. Op die manier kan je je eenzaamheid namelijk veel makkelijker oplossen. Wanneer je het alleen voor jezelf houd heb je namelijk kans dat je nog meer in jezelf getrokken gaat zijn. Dat is juist wat je niet wilt. Vandaar dat ik je ook zeker aanraad erover te praten met andere mensen wanneer jij je eenzaam voelt. Misschien hebben zij tips voor jou en kunnen zij jou verder helpen. Sowieso is het goed om te praten over jou problemen. Op die manier zorg jij ervoor dat jij niet het gevoel hebt dat je er alleen voor staat, maar dat andere mensen jou helpen.

Wanneer jij je erg eenzaam voelt is het belangrijk snel nieuwe mensen te leren kennen. Het grote probleem van mensen die eenzaam zijn is vaak dat ze erg verlegen zijn. Probeer je hier overheen te zetten. Soms kan dat erg lastig zijn, maar het is wel erg belangrijk dat je ook zelf initiatief durft te nemen om met iemand te gaan praten. Je kan natuurlijk gewoon op straat nieuwe mensen leren kennen, maar dat gaat vaak erg lastig. Ik zou je willen aanraden bijvoorbeeld op een sport te gaan. Zo leer je in korte tijd een hoop nieuwe mensen kennen!

e1 e2 e3 e4 e5

weheartit.com

Authored by: Lisa de Graaf

Geef een reactie