Vriendschapsarmbandjes

Wie kent ze niet: vriendschapsarmdbandjes. Al jaren worden ze gedragen en vooral weggegeven aan vriendinnen. De armbandjes zijn meestal kleurrijk en van gevlochten draad of van fel gekleurde kralen gemaakt. Deze vriendschapsarmbandjes kun je in veel winkels kopen, en op je vakantiebestemming worden ze waarschijnlijk langs de boulevard veelvuldig aangeboden.

Maar tegenwoordig met alle informatie op internet kun je ook heel makkelijk zelf vriendschapsarmbandjes maken. Een klein beetje creativiteit is dan wel handig, maar met de juiste benodigdheden uit de hobby winkel moet het zeker lukken. En wat is er nou leuker om weg te geven aan je beste vriendin dan een persoonlijk zelf gemaakt vriendschapsarmbandje? En als je de smaak te pakken hebt, maak je er gewoon een heleboel en combineeer je ze lekker zelf.

Helemaal hip en van nu is om je vriendschapsarmbandjes allemaal e dragen en het liefst om beide polsen. Hoe gekker hoe leuker is het devies. En als je je nagels dan ook nog met dezelfde felgekleurde nagellak lakt, krijg je een heel vrolijk en zomer geheel.

Dat vriendschapsarmbandjes niet per sé felgekleurd hoeven te zijn, zie je aan deze armbandjes. Hierbij vallen juist de mooie ornamenten op, deze zie je tegenwoordig veel meer gebruikt worden bij sieraden. Combineer zo’n ornament simpel met een leren bandje of een mooi lint en je bent al klaar. Een beetje meer ingetogen, maar zeker niet minder mooi.

Mooi vlechtwerk en een ornament kan natuurlijk ook voor een vriendschapsarmbandje. Hier is gekozen voor een fel gekleurd gevlochten armbandje van wat dikker draad en in het vlechtwerk is het ornament meegenomen. Dit specifieke ornamentje staat voor oneindigheid, een mooi gebaar om aan je beste vriendin te geven.

Als je al je fel gekleurde vriendschapsarmbandjes draagt, dan kun je ook de rest van je kleding er op af stemmen. Kies bijvoorbeeld voor een felgekleurde clutch zoals hier in een zelfde partoon als je armbandjes: succes verzekerd!

 

 

 

 

Authored by: Redactie