Waar mannen op afknappen

Mannen praten niet zo vaak als vrouwen over relaties. Wij kijken op zondag voetbal en jullie kijken naar Dr.Phil. Jongens praten niet vaak over gevoelens of delen veel persoonlijke informatie in grote groepen. Misschien een op een met onze beste vrienden, maar dat is het dan wel. Behalve wanneer het gaat over vrouwen dingen doen die we niet willen.

Dan zijn we net zo slecht als elke groep vrouwen.

Maar, samen met natuurlijk de klachten over vriendinnen en echtgenotes, vergelijken we de aantekeningen van dingen die vrouwen doen die ons bang maken. Dit is meestal wanneer we aan het daten zijn of zelfs wanneer we alleen maar naar vrouwen kijken. Er zijn bepaalde dingen die de meesten van ons gewoon onaantrekkelijk vinden of zelfs eng. Wil je makkelijker te benaderen zijn of jezelf aantrekkelijker maken voor meer mannen? Je kunt overwegen deze dingen niet te doen.

Afbranden – Het maakt niet uit wie of wat het onderwerp is, maar als je constant mensen of dingen afbrandt, dan wordt het snel vervelend. We zien dit als voorbode van hoe je praat met ons of over ons.

High Maintenance – Als jongetje zijnde wilden we allemaal dat meisje dat perfect leek, maar nu weten we dat daar veel tijd en moeite in gaat zitten. Nu we ouder zijn, zijn vrouwen die snel klaar zijn en zich niet druk maken over hun uiterlijk, zo veel aantrekkelijker. Urenlang bezig met opmaken en aankleden, de hele tijd winkelen voor de perfecte kleding, zonnebank en van al die dingen worden we gek, omdat er geen man is die dit lang kan verdragen.

Ons te vertellen wat je niet wilt – Dit is gewoon frustrerend. Het maakt niet uit waar we het over hebben, relaties, keuzes voor het diner, enz. Wat wil je wel? Mijn vrienden en ik beschouwen dit als een rare test of wedstrijd voor ons om te luisteren naar alle “nee” en dan moeten we de “ja” maar uitvogelen.

Gekke nagels – Super lange of rare nagels zijn gewoon een beetje freaky voor ons. Afgezien van dat vervelende ‘klikkende’ geluid wanneer ermee op tafel tikt, is het ook een kenmerk van ‘high maintenance’. Er is gewoon geen toegevoegde fysieke aantrekkingskracht wanneer iemand altijd moet oppassen om niet een nagel te breken.

Te snel willen – Er wordt de draak mee gestoken in films, het gekke meisje die een man begint te stalken na een date. Geef ons een beetje lucht en laat het op natuurlijke wijze gebeuren, als het al gaat gebeuren. We hebben er geen behoefte aan je familie en vrienden te ontmoeten op de tweede dag.

Te veel mobiele telefoon – Ik hou van mijn mobiel, mijn vrienden houden ook van die van hen. Maar vrouwen die er niet genoeg van krijgen en constant sms-en en bellen lijken erg triest. Het is alsof je constant feedback nodig hebt van al je vrienden over wat er gebeurt in je leven in plaats van gewoon je leven te leven.

Trashy kleding – Dit kan gebeuren wanneer je gaat voor sexy, maar de plank volledig mis slaat. ’s Avonds laat in de club of bij de bar worden een aantal van ons hierdoor aangetrokken. Maar in alle andere situaties, wekt het dragen van kleding die te veel laat zien wel onze interesse, maar niet onze lange termijn aandacht.

Praten – Dit is een groot probleem. Sommige vrouwen lijken er van te houden om te praten zonder te luisteren naar ons of zonder onze verbale cues te zien. Andere vrouwen vragen veel te veel, want ze zijn gefrustreerd geraakt door vorige dates en ze willen geen tijd verspillen aan een man die niet aan hun normen voldoet. Misschien wil ik wel kinderen, maar moeten we dat bespreken op de eerste date?

Om eerlijk te zijn, hoe sexier een vrouw lijkt, hoe groter de kans dat we in eerste instantie veel dingen op deze lijst over het hoofd zien. We kunnen dat meestal ook niet helpen. Maar uiterlijk zorgt niet voor een goede relatie, anders zouden al die Hollywood koppels veel langer bij elkaar blijven.

Authored by: Lisa