Waar zitten veel calorieën in?

1. Gebruik fruit purees in plaats van boter 2. Kaas eten, maar zich te ontdoen van de vet 3. Donít oefening voor de maaltijd 4. Eten in de voorkant van de TV is slecht voor je 5. Altijd een ontbijt 6. Fructose is beter dan glucose 7. Slechte vetten zijn slecht voor je 8. Gebruik magere melk plaats van hele 9. Donít meer dan vier eierdooiers per week 10. Voor het koken, trim al het vet van vlees

Plaatsvervanger vruchtenmoes in plaats van boter

Als tijdens het eten aardappelpuree, toe te voegen vruchtenmoes in plaats van boter, zal omgehakt het aantal calorieën en geef je aardappelpuree anders, maar aangename smaak.

Kaas is goed voor je, itis volledige van calcium. Maar het is ook vol van vet.

Weg met de vet door er de kaas in de magnetron ongeveer 10 seconden, vervolgens afzuigen van de vet en vet. (Zorg ervoor dat u over te laten in de magnetron te lang, als je wilt Welsh Rarebit). Of alternatief, kan je koopt een kaas die minder vet in zit.

Als je te oefenen voordat de maaltijden die u alleen het maken van jezelf hongeriger als u het verbranden van het vet. Dus om uw honger te stillen, zal u meer eet. Een beter idee is om te oefenen na het eten. Dan is je lichaam om harder te werken om het voedsel te verteren. WAARSCHUWING: Donít oefening direct na een maaltijd, of je maakt jezelf ziek. Oefening een uur na het eten.

Eten tijdens het kijken naar de TV is slecht voor je

U kunt zo gemakkelijk te veel eten. De programma waar u naar kijkt kan zo spannend en je bent verdiept in het, wonít u zich bewust van wat je eet.

Altijd Eet Een Ontbijt

Ontbijt is de eerste maaltijd van de dag. Het woord Ontbijt = vasten te verbreken. Waarschijnlijk hebt u niets te eten omdat het eten de avond tevoren. Dus u bent van verbreken van het vasten.

Uw lichaam zal meer calorieën verbranden als je eet ontbijt.

Fructose is beter dan glucose

Drinkwater Met Fructose (vruchtensappen) in plaats van glucose, zal werken als een eetlustremmer is. Het drinken van een glas jus d’orange van een uur voor het eten zal de rand van je eetlust.

Slechte vetten zijn slecht voor je

Slechte vetten zijn Trans Fatty Acids. Veel margarines zijn Trans Fat. Boter niet.

Bij het koken gebruik bakolie in plaats daarvan.

Lees de etiketten op de voedingsmiddelen die u koopt. Als u de woorden gehydrogeneerde oliën lopen een mijl, omdat dit betekent dat het bevat transvetzuren. Als een bonus, zal draaien dat mijl gebruiken nog wat calorieën.

Gebruik magere melk in plaats van hele

Drinken Hele melk betekent dat u de crème drinken en dit is natuurlijk extra calorieën. Overschakelen naar magere melk nog steeds geven u al het goede van melk, zonder het vet.

Donít meer dan vier eierdooiers Een week

Herinnert u zich de advertentie op TV Ego te werken aan een Eggi persoonlijk vind ik youíd meer comfortabel op de bus, maar er is geen boekhouding voor de smaak.

Serieus, het witte van een ei (het eiwit) is vol van de verkeerde soorten vet. Dus beter het gele gedeelte van het ei (de Yolk) en vervolgens slechts een maximum van vier keer per week.

Voordat Koken Trim All The vet van het vlees

Authored by: Lisa