Waarom daten mensen?

Waarom daten mensen eigenlijk? Uit spanning, of zijn mensen gewoon nieuwschierig. Of vinden wij het gewoon fijn om andere mensen te ontmoeten, en misschien wel een nieuwe liefde te vinden, hier onder lees je waarom mensen nou eenmaal daten

ls mens hebben we wat kan worden beschouwd als een van de vreemdste paringsrituelen in het dierenrijk . De meeste soorten haak met leden van het andere geslacht om zich voort te planten en niets anders . Er is geen emotionele band die ze met elkaar verbindt voor de rest van hun leven dan de noodzaak om de soort voort . Nu is dat niet zeggen dat alle dieren zijn als dit, zijn er een aantal soorten die er zijn die niet voor het leven , maar het totale percentage van die types zijn klein .

Natuurlijk kun je zeggen dat veel dieren hebben paring rituelen die rivaal onze. Er zijn mannelijke vogels die hun kleurrijke veren pronken proberen om een ​​vrouwtje te lokken , maar is dat echt uit of gewoon een soort van verleiding ? En uiteindelijk is dat niet wat er aan de hand data is alles over , verleiden dat iemand hebben we ons oog op had .

Dating is een vorm van verleiding, alleen voor ons mensen kan het soms een veel langere tijd voor de gewenste resultaten te worden gehouden nemen . In de dierenwereld is er een specifieke tijd van het jaar waarin verleiding en de paring kan plaatsvinden , en met uitzondering van mensen , dolfijnen en sommige primaten , dieren paren om hun soort voort te zetten en niet voor het pure plezier van het. Voor de meeste dieren is de drive om te overleven als soort .

Wij mensen hebben de hele dating / verleiding ritueel onvoorziene hoogten . Denk maar aan alle dingen die we doen om te proberen en maak indruk op die ene speciale persoon . En waarom willen we ze te imponeren ? Omdat we denken dat we ze graag hebben en als we niet ons best doen om ze te verleiden met behulp van allerlei dating trucs en technieken dan zal iemand anders en dat is gewoon niet acceptabel .

Dus waarom doen we datum ?

Aan iemand die we geïnteresseerd zijn in te imponeren? Ik zou zeggen ja op die ene . Ik kan niet denken aan een andere reden om dat soort van tijd en geld te besteden dan andere om dat te doen .

Om de menselijke soort voort te zetten? Dit is een veel subjectieve vraag . Hebben we echt meer mensen op de wereld nodig? Dat is discutabel . Ik denk dat voor de meeste mensen is het voor een beetje meer egoïstische redenen en dat is om somone na ons komen , die de familienaam draagt ​​verder in de toekomst.

Gewoon voor de lol ? Nu hier is hele andere manier om ernaar te kijken . Het ontmoeten van nieuwe mensen is leuk . Vooral als u zich aangetrokken tot hen. Dating is leuk en het laat ons kennismaken met geheel nieuwe manieren van denken en benaderen van mensen .

Het waarom hebben we datum vraag is moeilijk te beantwoorden , maar wat uw redenen kunnen zijn het is een deel van wat ons tot mens maakt .

Authored by: Kiki van de Weerd

Geef een reactie