Waarom huilen mooie vrouwen

Zoals je kunt zien dit gaat om een zeer omstreden artikel. Hey, ik nooit, nooit iets anders , controversiële gedachten hebben . wat kan ik zeggen ? Ik ben geboren op deze manier. BITE ME!

Hoe dan ook , als ik mijn haar drogen , mijn hersenen begonnen te werken . ( scary! ! ) Ik zat te denken over een aantal opmerkingen die ik hier en daar van jongens had gehoord in verband met , ” Waarom Pretty Girls Cry ” . Natuurlijk moest ik ze vraag om te krijgen dat ze hun gedachten over het onderwerp onthullen. Ik vroeg hen een eenvoudige vraag – ” Denkt u dat vrouwen die zijn vrij hekel andere mooie vrouwen ? ” Hmmm , kreeg ik veel antwoorden onmiddellijk , zonder enige gedachte , schijnbaar . Het antwoord was dat het meest populair was .. “NO !” Ik ken zoveel vrouwen die mooi zijn en het laatste wat ze zouden denken over theirself , is precies dat . Ze kunnen niet zien wat wij zien in hen. Ze denken dat alle andere vrouwen in de wereld heeft meer te bieden .

Mijn volgende vraag was , denk je dat vrouwen zichzelf voortdurend te vergelijken met andere vrouw ? Deze vraag heeft geen tijd voor hen om te beantwoorden. ” Ja en nee , Ze denken dat wij ( mannen ) zijn ze te vergelijken met andere vrouwen . En dat is wat ze allemaal rare krijgt ” . Bovendien, ” Ze denken dat wij hen begeren in onze gedachten of af wat ze eruit zou zien naakt . Ze vergelijken zichzelf met andere vrouwen , ja , maar meer een manier om zichzelf te verbeteren voor ons. Mijn vriendin zichzelf vergelijkt met vrouwen dat niet eens in de buurt om haar op elke schaal en nog steeds reden om zichzelf knock down ” vindt .

Hmmm , ik lijken te zeggen dat een paar keer, maar het is omdat vrouwen zo worden gegeneraliseerd . Als een vrouw is een manier om met een man , hij denkt dat alle vrouwen zijn zo. Wanneer vrouwen generaliseren mannen , ze noemen ons mannelijk bashers , of feministen . Wat hebben we jongens die ons generaliseren vanuit hun ervaringen uit het verleden noemen ?

Dus whats up met het feit dat mooie meisjes echt niet naar zichzelf kijken als mooie meisjes ? Is het iets uit hun verleden ? . ( lijkt het eeuwenoude excuus voor alles )

Ikzelf herinner me een man vraagt ​​me dat exacte vraag . “Waarom alle mooie meisjes denken dat ze lelijk zijn ? ‘ . Ik haalde mijn schouders . Ik had echt geen antwoord. Ik heb nooit zet mezelf op dat niveau , van het zijn mooi dat is .

In al het onderzoek dat ik heb gedaan over dit onderwerp , zal ik je dit vertellen , ` schoonheid is in de ogen van de toeschouwer ‘ , niets meer , niets minder . Als we kijken in de spiegel en zie geen schoonheid , dat is slechts in onze geest. Niet in onze partners geest of een vreemden geest. Wij zijn voortdurend ondersteund door onze echtgenoten en we voortdurend wantrouwen hun opmerkingen . Waarom ? Wanneer gaan we beginnen onszelf te zien als een prachtig wezen ? Een uniek wezen . Een enige wezen .

Dames als je pad kruisen met een ander die je voelt is ver boven je , om wat voor reden , schoenen, haar , kleding , lichaam, of gewoon haar glimlach , denk dat dit , ze is ook op zoek naar jou en het zien van iets in je dat ze mist en zouden graag hebben .

Ook , het is een deel van ons, ingebouwd in ons, en geboren met het in onze hersenen te vergelijken .

Authored by: Gabrielle Vaartjes

Geef een reactie