News: Derek Lam ontwerpt sieradencollectie geïnspireerd door het ballet

De designer Derek Lam gaat een nieuwe sieradencollectie ontwerpen met prima ballerina Jamie Wolf. Derek Lam staat bekend om zijn pretty, girly stoffen en ontwerpen. Hij is een Amerikaanse ontwerper van Chinese origine en zijn sieraden en kleding lijn doen het beide erg goed.

Nu viert het New York City Ballet binnenkort zijn 50 jarig bestaan en wat is een betere manier om dit te vieren met een sieradencollectie. Dit moet de designer Derek Lam ook hebben gedacht en begon met ontwerpen voor het spektakel. Nu weet Derek niet veel van ballet, maar voormalige prima ballerina Jamie Wolf wel. Zij helpt Derek Lam maar al te graag een handje met ontwerpen. De sieradencollectie is geïnspireerd op het werk van de beroemde choreograaf Geroge Balanchine. Hij is tevens ook de medeoprichter van het balletgezelschap van New York City Ballet.

De collectie zal 16 april verkocht worden in de boetiek van Derek Lam en zal ook te verkrijgen zijn op verschillende websites. De collectie zal bestaan uit armbanden, oorbellen, ringen en kettingen die gemaakt zullen zijn van diamanten, rhodium en zilver.Wat ook een leuk weetje is, is dat twintig procent van de omzet gaat naar het New York City Ballet. Hou dus goed de site van Derek Lam in de gate, dereklam.com voor de prima ballerina collectie!

DEREK_LAM_bio_1