Warm Winter

Het begint nu dan echt steeds kouder te worden en dat betekent: warm aankleden! Met deze accessoires kom je de herfst en winter warm door.

Met alle verschillende soorten stoffen, kleuren, geuren en maten heb je meer dan genoeg keus om jezelf warm te houden deze herfst en winter. Maar hoe weet je nou wat goed, lekker en warm zit? Wat de beste stoffen zijn en wat leuk staat? Op zo’n moment kan je het beste de verkoopster in de winkel vragen wat het beste is.

Het punt is namelijk dat je van bepaalde stoffen last krijgt. Geen uitslag, maar gewoon jeuk of prikkels. Dit komt door de stof. Let daarom goed op wat voor materiaal het is. Vooral bij sjaals en handschoenen moet je goed kijken. Het beste voor handschoenen is een binnenkant van fleece. Dit is super zacht en het houdt warm. Wat sjaals betreft is het maar net wat jij het fijnst vindt zitten. Bij stoffen als wol of zijde betaal je vaak wel iets meer, maar dan heb je ook wel wat. Vaak gaan deze accessoires langer mee dan iets dat goedkoop is. Dit kan weleens verschillen.

Wat je in ieder geval moet hebben, zijn een sjaal en handschoenen. Voor degene die het leuk lijken is een hoed echt de fashion trend voor fall. Voor de winter kan je een muts dragen. Wat ook super handig is, is dat handschoenen tegenwoordig een vinger heeft waarmeer je je telefoonscherm kan aanraken en gewoon je ding kan doen. Het is vaak de wijsvinger, maar niet alle handschoenen hebben dit.

Check de accessoires voor dit seizoen hier beneden en hopelijk heeft het wat inspiratie. Kijk ook op de site van Accessorize.com en Accessorize.nl

hero

a_lp_wk5_wintershop_slice colette 2 colette 3 colette pioneer 1 pioneer wildernis 1 wildernis