Wat draag je op een roze broek

iedereen heeft wel een zwarte broek in de kast hangen en een jeans is ook gemeengoed geworden. Maar tegenwoordig zie je broeken in de meest uiteenlopende kleuren in de winkels hangen en soms kan het moielijk zijn om uit te vinden hoe je deze het beste kunt combineren.

Wat draag je op een roze broek bijvoorbeeld? Een roze broek zie je niet zo heel vaak, maar past wel erg goed in de pastelkleuren trend van deze tijd. Om je alvast ene stukje op weg te helpen en te inspireren heb ik hier ene paar voorbeelden van combinaties met een roze broek opgezocht die ik erg geslaagd vind. Misschien zit er wel iets leuks voor je tussen.

Een combinatie met een roze broek die altijd kan is de kleur grijs. Met roze en grijs samen kun je gewoon geen misser maken. Deze combinatie van een grijs t-shirt met een roze broek, gecompleteerd door een grof horloge en een zwarte ketting is simpel, maar daardoor erg mooi.

Een roze broek is natuurlijk ook uitermate geschikt voor een romantische look. Deze mintgroene trui met theerozen met een roze blouse eronder zorgt voor een erg zachte look.

Wat je ook op een roze broek kunt dragen is uiteraard de kleur roze. Door de accenten van zwart en de sterke make-up wordt hier een heel stoer beeld gemaakt. Zo zie je dat je met de kleur roze niet per sé een barbie look maakt.

Ook bij deze combinatie is weer gekozen voor de kleur roze, maar nu in combinatie met een mooie kleur rood. Dat geeft een verrassend effect aan een anders suiker zoet ensemble.

Tja en wat draag je nog meer op een roze broek? Een jeanshemd natuurlijk. Zo’n jeanshemd is weer terug van eigenlijk helemaal nooit weggeweest en zoals je ziet combineert ook zo’n jeanshemd helemaal goed met een roze broek.

Authored by: Redactie