wat is jaloezie

Wat is jaloezie precies? Ik denk dat iedereen hier wel antwoord op kan geven. Niet alleen op liefdes gebied, maar misschien heb je het ook wel eens meegemaakt met vriendinnen, of op je werk?

Als u last heeft van gevoelens van jaloezie kijken naar de oorzaak, vraag je gevoelens en te bepalen of ze hebben een stichting. Is uw partner daadwerkelijk iets fouts doen, hebben ze echt iets gedaan om te rijden uw jaloers emoties of je laat gewoon je emoties spiraal uit de hand.
Indien de fout aan uw kant, het leren herkennen van het feit is de eerste stap naar het beheersen van een dergelijke emotionele en destructieve gedachte proces. Het stelt je om je angsten te bespreken met uw partner, uit te leggen hoe je je voelt en zoek er hulp bij zodat u om te komen over uw jaloers emoties, het versterken van uw huwelijk en het opbouwen van een meer solide fundament voor de toekomst.

Communicatie is de basis voor succes in het huwelijk. Als je kunt leren om te communiceren dan je kunt geven aan je emoties in een niet-confronterende, niet beschuldigend, begrip en steun van hun omgeving.
Niet alleen flap je angsten uit, zoals ” ik denk dat je met een affairí het is misschien niet klopt, en het zal slechts brandstof aan de brand toevoegen. Leg uit dat er lijkt iets veranderd te zijn in je relatie, leg uit wat er is veranderd en wat denkt u dat uw huwelijk is anders, niet de schuld, niet emotioneel maar leg uw echtgeno (o) wat is er door je hoofd en zoeken hun hulp bij het proberen op te lossen.

Een van de meest voorkomende huwelijk problemen verwachten van onze partners dat ze altijd weten wat we willen en hoe we ons voelen.. Maar zelfs met een ring aan de vinger we niet altijd in gedachten van lezers, als we niet meegedeeld onze gevoelens en onze partner niet weten dat ze, in onze ogen, iets verkeerd gedaan, hoe doen we verwachten dat ze er iets aan doen!
Vertel ze nu opslaan van uw huwelijk voor haar te laat. Je hebt alles te winnen en niets te verliezen. Zelfs als het antwoord niet is wat u wilt horen kennis is macht en met die kennis gaat de mogelijkheid om uw leven rond.

Authored by: Kiki van de Weerd

Geef een reactie