Wat niet te doen op een date

Copile at Maldives

Dating Regels — Don’ts

1. Als u iemand vaker begint te zien, bel, sms of e-mail die persoon dan niet vaker dan een keer per dag tenzij ze reageren (of in geval van nood). Wanhoop en instabiliteit zijn enorme afknappers.

2. Date niet het soort mensen die u in het verleden hebben gekwetst. Velen van ons voelen ons aangetrokken tot mensen die slecht voor ons zijn, maar het is belangrijk om deze patronen te doorbreken en gezonde relaties te zoeken met mensen die u niet vernederen of u een slecht gevoel geven op welke manier dan ook.

3. Wees niet te laat voor een date. Dat is gewoon onbeleefd. Als u uw plannen moet wijzigen, laat dit de ander dan weten en schenk zoveel mogelijk aandacht. En maak altijd excuses.

4. Lieg niet tegen uw date over welk aspect van uw leven dan ook, ook al is de waarheid niet zo sexy en bent u bang dat hij of zij het niet leuk vindt. Het zou verschrikkelijk zijn om een potentieel levensverandereden relatie met uw perfecte match te verpesten om een of andere domme leugen die u in het begin heeft verteld om hem of haar te imponeren.

5. Wees niet te beschikbaar. We bedoelen niet dat u spelletjes moet spelen, maar als u elke avond vrij bent, zorgt u waarschijnlijk niet goed voor uzelf, streeft u uw eigen interesses niet na en brengt u geen tijd door met vrienden — wat betekent dat u waarschijnlijk niet zo interessant bent om mee te praten. Mensen met volle, spannende levens zijn de beste dates.

6. Geef niet teveel weg van uzelf in het begin. Uw diepste geheimen onthullen tijdens de tweede date kan leiden tot afwijzing. Wees niet bang om uzelf open te stellen, maar onthoud dat het tijd kost om iemand te leren kennen, en u moet uw relatie laten evolueren.

7. Kijk niet naar andere mensen tijdens een date. Nooit. Dat is gewoon smakeloos. U kunt denken dat u subtiel bent, maar terwijl u die leukerd om de hoek een blik toewerpt, is uw date al onderweg naar de uitgang. Bied uw partner de hoffelijkheid dat u zich alleen op hem of haar concentreert terwijl u samen bent.

8. Wees niet onbeleefd en word niet dronken tijdens een date. Met hoffelijkheid en manieren komt u een heel eind.

9. Negeer uw persoonlijke veiligheid niet. Neem uw mobieltje mee en zorg ervoor dat hij is opgeladen — en zorg ervoor dat u uw vrienden vertelt waar u heen gaat en wanneer u terug zult zijn. De eerste dates moeten plaatsvinden op een goed verlichte openbare plek. Laat uzelf nooit overhalen om ergens heen te gaan waar u zich ongemakkelijk voelt.

10. Geef tijdens de eerste date geen persoonlijke informatie zoals uw huistelefoonnummer of adres. Houd deze gegevens voor uzelf totdat u de persoon waarmee u date vertrouwt.

11. Ga tijdens de eerste date niet met iemand naar bed. Als u iemand leuk vindt en geïnteresseerd bent om hem of haar beter te leren kennen (en eventueel een relatie te beginnen), zal sex tijdens de eerste date alles waarschijnlijk verpesten. Het is veel te snel, het is niet romantisch en het vertelt de ander dat u meer geïnteresseerd bent in hun fysieke kenmerken dan dat u wilt uitvinden wie hij of zij is.

12. Date nooit iemand die getrouwd is. Statistisch gezien is het zeer onwaarschijnlijk dat hij of zij ooit zijn of haar man/vrouw zal verlaten voor u. Iemand daten die getrouwd is is de beste manier om uzelf in een hoop ellende te steken, vol met leugens, bedrog, verdriet en hartzeer. Als u getrouwd bent, ga dan uit elkaar voordat u begint met daten. Als u single bent, wees dan geen schouder om op uit te huilen – u verdient beter. Ga uit en vind iemand die emotioneel (en legaal) beschikbaar is voor u!

Authored by: Lisa