Wat niet te eten bij afvallen?

 Als je af wilt vallen dan zijn er een paar dingen die je niet moet eten. Ik ben sinds een paar weken begonnen met afvallen en ik merk dat je suikers en vet moet laten staan. Ik eet geen frietjes, geen vet, maar ik eet alleen maar gezonde producten.

Als ik zie dat een product veel suiker bevat dan laat ik het staan. Ik eet bijvoorbeeld geen wit brood meer maar alleen maar bruin. Wit brood zet meer uit en daar word je ook dikker van en daarom is het bij afvallen beter als je bruin brood gaat eten. Eet ook eens granen brood of volkoren! Als je eenmaal je streefgewicht hebt bereikt is het zaak op je gewicht te blijven. Het is dan aan te raden dat je op je eten blijft letten.

Bij afvallen ben je vaak bezig met wat je niet moet eten, maar je moet ook kijken naar wat je wel mag eten. Fruit en groenten, daar kun je zoveel lekkere dingen mee klaarmaken en deze producten helpen je om af te vallen. De fruitshakes kunnen niet meer gemist worden. Ik maak er iedere dag een klaar en het is leuk om te doen, de smaak is prima en je valt er ook echt door af.

Laat suiker en vet staan!

Suiker en vet zijn vanaf nu verleden tijd, ik denk nu alleen nog maar aan de fruitshakes die ik vers klaar kan maken. Iedere dag ben ik aan het kijken wat voor fruit ik ga kiezen. Iedere dag worden het dan ook andere fruitshakes en zo kun je prima variëren. Ik kijk er keer op keer weer naar uit om mijn eigen shakes klaar te maken, ik weet dat het gezond is, maar ik vind het ook lekker om te drinken.

zo snel mogelijk afvallen

Ik ben ook meer gaan bewegen, maar ik let er ook goed op wat ik allemaal eet. De producten die ik nu ga vermijden zijn wit brood, friet, vet en veel suikers. Ben bewust bezig met wat je wilt bereiken. Vraag niet het onmogelijke van jezelf of van je lichaam, maar neem de tijd. Ineens veel afvallen is ongezond en meestal niet blijvend. Kun jij suiker en vet laten staan en ga je daarnaast ook meer bewegen en water drinken dan vliegen de kilo’s eraf zonder veel moeite.

Authored by: Lisa de Graaf

Geef een reactie