Wat staat er leuk op een blauwe broek

Een blauwe broek, wie heeft die niet in de kast hangen? Al was het alleen al de blauwe jeans waar de meesten van ons bijna in wonen. Naast de zwarte broeken zijn de blauwe broeken de broeken die het best verkopen.

Blauw is natuurlijk een redelijk veilige kleur, je valt er niet te veel mee op, het maakt niet te dik en is met veel kleuren te combineren. Maar wat staat er nou echt leuk op een blauwe broek?

Ik houd zelf altijd van contrasten, dus kleuren naast elkaar die ver van elkaar af staan. Dit gele shirt vind ik bijvoorbeeld erg leuk staan op een blauwe broek. Heel simpel, maar mooi vallend geel shirt overigens, zonder al te  veel poespas, maar met een mooie ketting, zorgt voor een verzorgd uiterlijk. Ja en die sneakers met die aparte neus, maken het plaatje natuurlijk helemaal compleet.

Als je een fel blauwe broek in de kast hebt liggen, dan stel je je misschien wel vaker de vraag: “Wat staat er leuk op een blauwe broek?” En dan specifiek die fel blauwe broek. Het antwoord is eigenlijk heel simpel: kies voor een andere knal kleur zoals hier fuchsia en je vindt een soort balans in de kleuren. Hier is voor het shirt voor neutraal wit gekozen, om de ogen toch een beetje rust te gunnen.

Wat staat er dan leuk op een blauwe broek die wat stoerder is en zoals deze bijvoorbeeld strategisch gescheurd is? Kies bij een stoere blauwe broek ook voor stoere kledingstukken. Deze zwarte trui en de blauwe kistjes zorgen voor een super gaaf geheel. Niet te veel opsmuk, elk item spreekt eigenlijk voor zich.

 

Als je je broek netjes wilt dragen, dan staat een lang jasje erg leuk op een blauwe broek. Hier is gekozen voor een pastel tint geel in combinatie met een muisgrijs t-shirt. Niet opvallend maar wel netjes.

Authored by: Redactie