Wat te dragen op een groene broek

 

Op zoek naar een nieuwe broek? Ga dan voor een groene broek! De kleur groen komt namelijk weer helemaal in de mode dit seizoen. Met een groene broek zit jij dan ook helemaal op de juiste plek als het om mode gaat. De kleur is ook gewoon super leuk. Vooral donker groene broeken vind ik zelf erg leuk. Het enige nadeel aan de kleur groen is dat de kleur erg lastig te combineren is. Je ziet de kleur dan ook vaak helemaal verkeerd gedragen worden. Nu hoor ik je denken, wat is dan helemaal verkeerd? En dat is precies hetgene waarbij ik jou ga helpen. Als eerste wil ik je adviseren om een groene broek te combineren met een neutrale kleur. Mijd in elk geval andere kleuren groen in je kleding. Dat is erg belangrijk. Anders loop je namelijk een hele grote kans dat de kleuren groen bij elkaar gaan vloeken en dat wil jij natuurlijk niet.

 

Een kleur die ik zelf altijd erg mooi bij groen vind staan is de kleur beige. Het voordeel aan deze kleur is dat de kleur erg neutraal is. Je hoeft hem  dan ook niet perse te combineren met de kleur groen maar kan de kleur ook goed bij andere kleuren broeken dragen. Beige past vrijwel bij elke andere kleur, maar ziet er toch een stuk origineler uit dan gewoon zwart of wit.

Ook de kleur geel staat vaak erg leuk bij de kleur groen. Alleen deze kleur is wel wat meer smaakgevoelig. Aan de andere kant komen felle kleuren wel weer helemaal in dit seizoen. Met een geel shirt en een groene broek loop jij er dus wel volgens de laatste trends bij.

Combineer een groene broek met een tas in de kleur bruin. Dit staat leuk bij de kleur groen.

Koop een skinny jeans model. Hier komt jou figuur een stuk beter in naar voren dan in een wijde broek.

Deze broek is een echte must have!

zalando.nl

 

Authored by: Redactie