We Day 2014 Vancouver

 

We Day is een Amerikaanse organisatie dat jonge mensen bij elkaar brengt en viert wat voor acties en ondernemingen zij verrichten in hun lokale omgeving, maar ook wereldwijd. Dit betreft de voorzieningen om elkaars dromen uit te laten komen. Elk jaar worden er events georganiseerd om meer mensen te trekken die voor zichzelf beginnen en anderen hierdoor ook helpen. Denk aan mensen met beperkingen en die hun dromen en wensen niet eigenhandig kunnen laten uit komen.. De jonge ondernemers werken zo aan een betere wereld.

Dit jaar, op 22 oktober,  was de Rogers Arena in Vancouver gevuld met 20.0000 jonge ondernemers voor We Day Vancouver. Er waren verschillende speakers en artiesten aanwezig. Deze personen steunen dit doel en trekken ook meer mensen aan. In Vancouver waren Selena Gomez, Jennifer Lopez, Orlando Bloom, Nick Jonas en Ryan Lewis met Macklemore de artiesten die het publiek mochten gaan entertainen. Zij waren niet de enige artiesten en speakers, wel de bekendste. Naast hen waren er nog meer speakers die het publiek toesprak.

Het speeches waren meer dan motiverend. De impact is dan ook enorm groot. Op hun site staat precies aangegeven wat je moet doen en hoe je het kan doen om een activist te worden. Het is één en al positiviteit. Je leert andere mensen kennen en samen onderneem je zaken die je in je eentje misschien niet zou doen.

Voor Vancouver vond het event plaats in Toronto. Na Vancouver gaat het event naar andere steden, zoals Manitoba, Alberta, Minnesota, Waterloo Region, Atlantic Canada, California, etc. Ze komen ook in het Verenigd Koninkrijk en de Frankrijk, waarna ze eindigen in Chicago. Dit duurt nog zeker tot april volgend jaar.