How to wear Knitwear

Knitwear is iets dat heel eenvoudig, simpel en vooral lekker warm is. Het is namelijk het dragen van meerdere lagen van gebreide truien en vesten en sjaals over elkaar heen.

Knitwear is typsich iets voor de herfst en de winter, een perfect stylish ding voor vies, koud en nat weer. Het gaat hier niet om verschillende stoffen combineren. Nee, juist alleen maar gebreide kledingstukken.

Denk aan een gewone broek, skinny, boyfriend, baggy. Broeken maken niet uit in deze manier van stijlen. De bovenkant is wat telt. Hierbij gaat het dus om de lagen. Begin bijvoorbeeld met een shirtje, een gebreide trui of vest, sjaal en jas. Dat is layering. Vergeet de handschoenen niet, als het zover is…

Het valt mee qua hoeveelheid van de lagen. De kou-kleus onder ons zullen dit helemaal snappen en waarschijnlijk deden heel veel mensen dit al. Alleen heeft het nu een fashion naam. Bij deze stijl moet je vooral in gebreide kledingstukken. soms zijn er gebreide truitjes met zo’m winterse print erop. Van die kerst/winter-achtige motiefjes die je altijd in de Scandinavische landen ziet.

Deze trend is zowel voor mannen als voor vrouwen als voor kids. Het is een algemene trend die al een tijdje in is en nog niet weg is. Dus ook deze winter kan je vol en veel gaan layeren!

festiveknit

10111135_3223

2ac1e9808747fa4ac3e70a5049b08de0

8000396011_1104d7e902_z

Geef een reactie