Wedding Hair inspiratie

Waarschijnlijk zijn er nu, op dit moment, niet veel mensen die trouwen. Maar wat inspiratie plaatjes zijn altijd leuk om te bewonderen. Misschien krijg je juist hierdoor wel de kriebels om te gaan trouwen… Of misschien ga je helemaal niet trouwen, maar wil je er gewoon chique uitzien voor die ene gelegenheid. Alles kan en alles mag, dit is puur ter inspiratie. Ook handig voor de komende feestmaanden.

Er zoveel mogelijkheden om je haar te doen voor een huwelijk. Je kan het net zo goed los doen, maar ook vast staat enorm chique en klassiek. Bij het woord chique denken wij meteen aan een chignon. Onwijs elegant! Knotjes zijn sowieso al een klassieker, dus met dit maatje in je haar kan je zeker niet de mist ingaan. Andere variaties op de knot kan je hoog plaatsen of midden achterin. Je kan er vlechtjes in verwerken of juist daarmee beginnen en verder draaien in de knot.

Ook voor los haar zijn er genoeg opties. Maak het stijl of krul het in klein of grote krullen. Zet er lekker veel volume is om de sluier er mooi over heen te laten vallen. Een staart is een goede combinatie tussen los haar en vast. Het zit is vast, maar hangt toch nog elegant. Half-up/half-down is ook enorm gaaf om te zien. Dit laat je haar langer lijken dan dat het eigenlijk is. Ook jij lijkt er langer door.

Kijk meer naar een aantal celebrity plaatjes van hun huwelijk. Let goed op het haar. Wil je meer zien? Bekijk de site van Harper’s Bazaar.

115068786JM017_Premiere_Of_

99d/12/huty/13017/11

hbz-the-list-wedding-hair-05-sm

hbz-the-list-wedding-hair-07-sm

hbz-the-list-wedding-hair-04-sm

42-28274221

Par6239116

Geef een reactie