werken aan relatieproblemen

Hoe kan je het best relatieproblemen tegengaan, je moet er samen met je vriend aan werken. Alleen los je het niet op, ik heb hier een paar tips om relatieproblemen tegen te gaan.

Ik praat met veel vrouwen die niet begrijpen wat bracht hun relatie tot de punt van de therapie nodig. Immers, ‘ze niet ooit ruzie maken met hun man’. Nou, dat is natuurlijk stuurt een enorme, wapperende rode vlag omhoog. Als je NOOIT van mening verschillen, je hebt waarschijnlijk niet eerlijk is, of erger nog – niets zegt.
Relatie stilte. Het is een gif voor u en uw partner, want meestal als je het hebt bereikt op het punt van stilte – of afsluit – en gewoon niet willen om te gaan met je partner op elk type van zinvolle communicatieve manier…je bent in grote problemen en kon worden op weg naar een break-up of scheiding.

Hoe weet ik als we stil zijn?
U weet dat uw relatie is het lijden van stilte wanneer u nog niet hebt besproken met uw partner over alles wat in de afgelopen paar maanden – in feite, je hebt niet had een interessant gesprek over iets dat van belang is voor een van u in de afgelopen paar maanden of weken. U hebt losgekoppeld. En of u of initieerde hij de stilte in een poging om te stoppen met dat te maken met oordelen, kritiek en andere negatieve gesprek moordenaars.

Waarom is het zo ‘ n vergif?
Wanneer er sprake is van een gezonde discussie of zelfs verwarmd ruzie in een relatie, dat betekent dat zowel mensen proberen om hun stem te laten horen. Ze proberen om hun punten over. Ze proberen te overtuigen van hun partners van iets of van zichzelf overtuigen.. Welke manier je slice it – adviezen uit op de tafel en je weet waar de ander staat. Met de stilte, niemand weet waar de ander staat. Er is een hoop gissen en in de veronderstelling, want niemand wordt gehoord. En we weten allemaal waar dat kan leiden.

Authored by: Kiki van de Weerd

Geef een reactie