Winter Accessoires van Napapijri

Napapijri heeft erg veel heerlijke warme winter accessoires voor mannen en vrouwen. Vooral de accessoires voor mannen zijn super stoer. Ik zet de leukste en stoerste accessoires voor jullie op een rijtje.

Deze skimuts is heel erg vrolijk door de print die me aan een Noorse print doet denken. De kleuren zijn ook erg mooi. Deze kleuren zijn er handig omdat ze vrolijk zijn, maar je kunt ze nog wel goed combineren met een jas. Deze kleuren passen namelijk bijna overal bij. Het plaatje wat op de must zit maakt het nog iets opvallender, net als het grappige bolletje boven op.

Deze muts is nog iets opvallender en heerlijk warm. Door het bont is hij ook nog heel erg in de mode omdat er nu veel bont gedragen wordt. Ook de ruitjesprint is erg populair op dit moment. Deze muts wordt op de Napapijri site verkocht, maak ook op sites zoals zalando.nl. De andere musten zijn bijna allemaal alleen maar te koop op de Napapijri site zelf.

Deze sjaal is erg basic, maar dat is juist ook heel erg handig. Je kunt deze sjaal bij alles dragen. Door de ribbeltjes in de stof en het logo is de sjaal net niet saai. Voor deze sjaal moet je wel 69 euro betalen. Dat vind ik best duur, maar de sjaal is wel van erg goede kwaliteit. Hij is ook erg warm want hij is voor 50% van wol gemaakt.

Zoals je ziet vallen deze handschoenen echt heel erg op. Super grappig dus. Dit moet wel bij je passen, want anders trek je het echt niet aan. Het is dus niet echt eeen goed idee voor een cadeautje. Ze zijn wel heel erg warm, en ook gemaakt om mee te sporten. Ze zijn van 100% Polyester en je betaald er 49 euro voor.

Je kunt ook nog een bijpassende oranje muts kopen, dan ziet het er nog leuker uit. Vooral in de sneeuw kan niemand je missen. Dit setje is ook nog te koop in de kleur donkerblauw. Er is ook nog een zwarte variant, maar als je dan toch voor een leuke muts en handschoenen gaat kun je beter vrolijk oranje nemen.

Authored by: Redactie