Winter outfits

Koud, Kouder, Koudst. Ondanks dat het dit weekend nog wel 18 graden kan worden, gaan we daarna waarschijnlijk toch echt richting de koudere temperaturen. Vanaf volgende week zien we geen 18 graden voorbij komen, maar zullen we het met 12 of zelfs 11 graden moeten doen. En de komende maanden wordt het alleen maar kouder dus enkel een dun vestje en een 20 denier panty zullen niet meer volstaan.

Heb jij nog niet zo nagedacht over jouw intergarderobe en heb je eigenlijk nog geen idee wat je mist en wat je nog wilt kopen? Kijk dan snel naar de looks hieronder voor wat leuke winter outfits inspiratie!

De bloggers hieronder hebben hun best gedaan om warme outfits samen te stellen die ze zullen beschermen tegen de winterse kou. Zoals je ziet zijn oversized jassen, gevoerde leren jacks en natuurlijk de warme parka ook deze winter weer populair. Wat verder altijd erg populair is in de winter zijn enkellaarsjes. We spotten ze hieronder zowel met hak als zonder en met en zonder veters wel valt het op dat alle bloggers voor een zwart exemplaar hebben gekozen. En zoals je ziet grijpen we in de winter toch vaak weer naar de wat donkerdere kleuren.

Welke outfit vindt jij het leukst?