Winterkleuren

December lijkt misschien nog ver weg, maar je kan er maar beter vroeg bij zijn zodat je er deze winter fashionable bij loopt.

Deze winter zijn er drie kleuren die helemaal in zijn. Namelijk mosterdgeel, grasgroen en hartenrood. Heel extreem als je het zo leest, maar wij zullen voorbeelden laten zien hoe het er super fashionable uit kan zien.

Mosterdgeel zal niet iedereen staan want het is een warme kleur. Bedoeld voor de herfst- of lentetypes. Mosterdgeel staat er eigenlijk om bekend dat het niet heel erg makkelijk te combineren is. Terwijl het juist super easy is. Mosterdgeel is een mooie kleur om aan te trekken met de kleur wit of grijs. Een spijkerbroek erbij zal je look maken, de kleur maakt niet uit.

Grasgroen is eigenlijk een beetje verleidend. Je moet bij deze kleur juist niet denken aan het felle gras in de zomer. Je moet meer denken aan het wat donkere vertrapte gras in de herfst. Klinkt misschien een beetje raar en vies, maar dat is het totaal niet! Groen moet je absoluut niet combineren met blauw. Ga eerder voor een mooie okergele tas of zalm gekleurde schoenen.

Hartenrood is natuurlijk dé kleur om op te vallen. Het is een hele warme kleur, het doet je gelijk denken aan kerst en gezelligheid. Met rood moet je niet te extreem gaan, hou het bij de basic kleuren zoals zwart, wit en grijs. Marine blauw is er ook heel mooi mee te combineren.

Hieronder hebben we drie mooie jassen gevonden in deze musthave kleuren.

6084064004036-b-nora_normal img-2 img