Witte jas

De witte jas is een item die je in de zomermaanden echt in je kast moet hebben hangen. Het is namelijk een perfecte jas voor een wat frissere lente of zomerdag. Een dag waarbij het te koud is om met je shirtje met korte mauwen over straat te gaan, maar een dag die te warm is om binnen met een dikke trui aan te zitten.

Het eerste waar ik aan denk wanneer ik aan een witte zomerjas denk, is de trench coat. De trench coat is al jaren een populair model jas.

 

 

 

 

 

 

 

Het trench coat model werd voor het eerst gespot op de catwalk van het bekende merk Burberry, hierna werd de trench coat vaak geïmiteerd door andere merken en zien we het model tegenwoordig nog steeds iedere zomer in de collectie hangen. Het is een model jas tot boven de knie met een dubbele rij knopen en een riempje in de taille. Hij is tegenwoordig verkrijgbaar in allerlei kleuren maar in de zomer zijn de kleuren wit en beige het meest aangenaam om te dragen. Het is een tijdloos model wat door iedereen gedragen kan worden.
Naast de trench coat is het witte colbert een echt fashion item wat vooral in de zomer maanden onmisbaar is in je collectie.

 

 

 

 

 

 

 

Het witte colbert kan in de zomermaanden de zomerjas vervangen. Je kunt hem dragen wanneer het nog iets te fris is om in korte mauwen over straat te gaan, maar hij kan ook dienen als jasje dat je binnen of op het terras in de zon uit doet omdat het te warm is. Het witte colbert is een basic item wat je heel erg makkelijk kunt combineren. Vrijwel alles past bij wit.  Je kunt het colbert goed combineren met een wat chiquer zomerjurkje maar je kunt het colbert ook prima combineren met een gekleurde broek of spijkerbroek en een top. Het witte colbert is in de zomermaanden een vervanging voor je zwarte colbert.

Daarnaast doet het witte spijkerjasje het ook altijd goed. Dit is een meer casual item dan de witte blazer. Het witte spijkerjasje kunt je net zoals de witte blazer goed combineren met van alles en nog wat. Het is een jasje wat je zowel binnen als buiten kunt dragen en daarnaast is het ook nog eens een tijdloos artikel.

 

Bekijk alle witte jassen >>

 

 

 

Authored by: Tara